Cu ce frică s-a confruntat Ioana Ginghină, odată ce a încheiat căsnicia cu Alexandru Papadopol? „Erau tot soiul de frici prin care am trecut.”

Cu ce frică s-a confruntat Ioana Ginghină, odată ce a încheiat căsnicia cu Alexandru Papadopol? „Erau tot soiul de frici prin care am trecut.”
Cu ce frică s-a confruntat Ioana Ginghină, odată ce a încheiat căsnicia cu Alexandru Papadopol? „Erau tot soiul de frici prin care am trecut.”

Ioana Ginghină are o frumoasă fiică, pe nume Ruxi, din fosta căsnicie pe care a avut-o cu Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe, de la noi din țară. Aceasta se dedică atât vieții profesionale, cât și a celei de familie. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a dezvăluit și care au fost fricile sale de-a lungul timpului, printre care s-a aflat și una legată de fiica sa, Ruxi.

Cu ce frică s-a confruntat Ioana Ginghină, odată ce a încheiat căsnicia cu Tatăl fiicei sale

Citește și: Ioana Ginghină a explicat de ce este căsătoria atât de importantă pentru ea. Vedeta a făcut mărturisiri surprinzătoare: „Îmi doresc ca bărbatul de lângă mine să-și asume că are o parteneră.”

casnicia
Cu ce frică s-a confruntat Ioana Ginghină, odată ce a încheiat căsnicia cu Alexandru Papadopol?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ioana Ginghină, despre toate lucrurile auzite în urma divorțurilor. Ce le transmite actrița celor care trec prin această etapă nefericită? “Un divorț nu este ușor.”

Recent, aceasta a fost invitată în cadrul podcast-ului VORBA LU' JORGE, acolo unde a dezbătut mai multe subiecte legate atât de viața profesională, cât și de viața personală. Astfel, actrița a menționat și câteva frici de care a avut parte și pe care le-a simțit, de-a lungul timpului, printre care s-a aflat și cea legată de pierderea fiicei sale, în perioada în care a încheiat căsnicia cu tatăl ei.

Citește și: Bianca îi mărturisește lui Patrick că s-a îndrăgostit! Ce reacție incredibilă are concurentul din Casa Iubirii- kanald.ro

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...- stirilekanald.ro

„Și mă gândeam, aveam tot soiul de frici și de singurătate, dar și cu Ruxi, nu neapărat îmi era frică, că dacă vine o vreme când ea va vrea să stea foarte mult cu taică-su și mă va renega pe mine? Și dacă eu...

ancora mea în momentul ăsta, e ea, eu ce fac? Și erau tot soiul de frici prin care am trecut, știi? După aia era gura lumii care... Doamne: „Când îți refaci viața? Când îți găsești pe cineva? Când aia? Dar cum? Dar de ce? Dar ce a fost?”. Eu nici nu știam exact ce a fost, pentru că eu nu am stat foarte mult să dezgrop morții, știi? A fost, s-a întâmplat, gata, dăm la o parte, nu mai stau că...
cu cât dezgropi morții, cu atât îți vine să te cerți. Ori... n-are nicio treabă să vezi când, cum, când s-a întâmplat treaba, nu. Niciodată n-am fost genul care să stea să povestească foarte mult de... sau dacă să stea să povestească, eventual să ne râdem de ceva, ceva fan din... ce putem să râdem din perioada aia, dar n-am fost niciodată să stau să-mi plâng de milă, nu știu...
nu mi-a plăcut!”
, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul podcast-ului menționat anterior.

alexandru papadopol
Cu ce frică s-a confruntat Ioana Ginghină, odată ce a încheiat căsnicia cu Alexandru Papadopol?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ioana Ginghină, despre toate lucrurile auzite în urma divorțurilor. Ce le transmite actrița celor care trec prin această etapă nefericită? “Un divorț nu este ușor.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Ce i-a spus un tânăr Addei pe scenă? Artista a rămas fără cuvinte în timpul concertului

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, Oğulcan încearcă să îi împace pe Ömer și Süsen

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, declarații exclusive despre proces! Cine este martorul adus de Laurențiu Reghecamp în sala de judecată: „A mințit sub jurământ”

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies