În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, Oğulcan încearcă să îi împace pe Ömer și Süsen

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, Oğulcan încearcă să îi împace pe Ömer și Süsen
În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, Oğulcan încearcă să îi împace pe Ömer și Süsen

Astăzi, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Șevval va trebui să facă față sițuației diicile în care se află, ea fiind încarcerată după ce a mărturisit autorităților că l-a ucis pe Gokhan.

Femeia este dispusă să facă orice este necesar pentru a salva viitorul copiilor săi, în special pe cel al lui Yasmin, iar Akif va trebui să le explice acestora motivul pentru care mama lor a ales să se incrimineze în cazul Gokhan.

În familia Eren situațiile controversate nu contenesc să apară, spre disperarea acestora. Supărat din cauza problemelor sentimentale cu care se confruntă vărul său, Oğulcan caută varianta optimă pentru ca Ömer și Süsen să se împace, însă destinul îi va pune, din nou, în fața unei sițuații limită.

Nici familia Atakul nu este lipsită de probleme. Sarcina lui Nebahat aduce vântul schimbării în relația cu Akif, însă frumoasa femeie nu bănuiește că fostul său soț nu a abandonat vechile obiceiuri care i-au despărțit până acum.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cine va fi persoana care îi pune, din nou, într-o situație limită, pe Ömer și Oğulcan și la cine anume nu renunță Akif, nici chiar de dragul frumoasei Nebahat, puteți afla în

această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Veste importantă pentru pensionare! Informații privind creșterea pensiilor de la 1 ianuarie

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Ce i-a spus un tânăr Addei pe scenă? Artista a rămas fără cuvinte în timpul concertului

Cum și-a început cariera mult dorită de bucătar, Florin Dumitrescu? "Mi-am luat-o grav în ziua aia!"

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, declarații exclusive despre proces! Cine este martorul adus de Laurențiu Reghecamp în sala de judecată: „A mințit sub jurământ”

Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...


Cookies