Diana Dumitrescu doarme în același pat cu soțul și cel mic! Cum au deprins acest obicei și când mai au timp de petrecut în doi: „Se găsește timp și pentru noi doi, cum să nu?”

Diana Dumitrescu doarme în același pat cu soțul și cel mic! Cum au deprins acest obicei și când mai au timp de petrecut în doi: „Se găsește timp și pentru noi doi, cum să nu?”
Diana Dumitrescu doarme în același pat cu soțul și cel mic! Cum au deprins acest obicei și când mai au timp de petrecut în doi: „Se găsește timp și pentru noi doi, cum să nu?”

Actrița este mamă de băiețel, iar și în ziua de astăzi obișnuiește să doarmă împreună cu el, recent dezvăluind și motivul.

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe, de la noi din țară. Aceasta se bucură de succes pe plan profesional, dar bineînțeles că și pe plan personal, având o familie frumoasă. Astfel, deseori, aceasta își petrece timpul alături de soțul său, dar și de băiețelul lor, Carol. Recent, actrița a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a dezvăluit mai multe aspecte legate de viața sa, fie profesională, fie personală. 

Cu ce probleme de păr s-a confruntat Diana Dumitrescu, dar și de ce doarme în același pat cu soțul și cel mic

Citește și: Diana Dumitrescu, despre judecata oamenilor în momentul în care a trecut la Cultul Penticostal. „Multă lume mi-a aruncat cu pietre. Am avut o de părere de rău că am spus.”

sotul si cel mic
Diana Dumitrescu doarme în același pat cu soțul și cel mic![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Diana Dumitrescu, despre cum a decis să treacă la Cultul Penticostal și emoțiile care au încercat-o până la această schimbare. „Ce e mai pur și mai frumos decât sinceritatea unui copil?”

Actrița a precizat, astfel, și care a fost motivul pentru care s-a vopsit... și nu blond, așa cum toți erau obișnuiți cu ea, dar și care este motivul pentru care și în prezent, doarme alături de soțul său, dar și de băiețelul lor, Carol.

În plus, Diana Dumitrescu a precizat și când mai are timp să petreacă doar ea și soțul.

Acum ceva ani, din cauza unor dereglări hormonale pe care le-am avut, am rămas fără păr în cap, nu mai îmi creștea, adică creștea... dar, nu prea... și blondul nu m-a ajutat deloc și atunci după ce m-am chinuit cam... nu știu, vreo opt luni de zile totuși să-l cresc și am văzut că nu mai aveam nicio formă și tot îmi cădea foarte tare, am hotărât să mă vopsesc și din momentul în care m-am vopsit și am

început și am făcut niște tratamente mai Intensive... încet, încet mă transform în Rapunzel.(...) El m-ar vrea cu părul lung, dar blondă.(...)

Citește și: Dana Roba a cerut schimbarea încadrării lui Daniel Balaciu. Ce despăgubiri cere: „Îl execut silit și acolo și voi vinde tot”- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări: "Poate era obosită"- stirilekanald.ro

Nu, dormim în același pat, toți trei(...) Carol este într-o perioadă în care vrea să dormim ca o familie și eu îi explic în fiecare seară că familiile normale dorm așa: părinții în camera lor, în patul lor și copiii în patul lor și el îmi spune: „Da, dar noi suntem o familie specială!”. E foarte greu(...) eu am trecut de acolo, trei ani de zile a fost numai pe mine, acum de multe ori mi se întâmplă să-i las pe ei să doarmă și eu să mă duc să dorm singură în camera lui Carol.

(...)

S-a început grădinița, și Carol pleacă de la 8:30 de acasă până seara la ora... aproape 18 și atunci practic avem o zi întreagă împreună, când soțul nu muncește sau când este mai liber și nu are întâlniri și nu are treburi, dar avem timp, se găsește timp și pentru noi doi, cum să nu? ”, a declarat Diana Dumitrescu, în cadrul emisiunii menționate anterior.

timp petrecut in doi
Diana Dumitrescu doarme în același pat cu soțul și cel mic![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Diana Dumitrescu, despre cum a decis să treacă la Cultul Penticostal și emoțiile care au încercat-o până la această schimbare. „Ce e mai pur și mai frumos decât sinceritatea unui copil?”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Reacții în lanț după ce Theo Rose a anunțat că s-a căsătorit cu Anghel Damian. Nume sonore din SHOWBIZ: "Ce frumooooos! Un sentiment pe care îl înțeleg perfect"

Cele mai îndrăgite sloturi de către novicii păcănelelor - iată de ce jocuri te poți bucura la început

Şebnem Hassanisoughi, actrița care joacă rolul Şebnem Sualp în noul serial Inimă rebelă, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă aceasta când nu se află pe platourile de filmare

„Nici unghii la mâini nu mai are” - Clipe de groază pentru Amalia, fata care a dispărut din București și a apărut, ca din senin, pe o bancă din Călugăreni


Cookies