VIDEO Teodora renunță la bariere și îl lasă pe Robi să o cunoască mai bine! Concurentul a fost deranjat de interacțiunea cu Kiprianos. „Ai simțit că vrei s-o pupi, s-o săruți?”

VIDEO Teodora renunță la bariere și îl lasă pe Robi să o cunoască mai bine! Concurentul a fost deranjat de interacțiunea cu Kiprianos. „Ai simțit că vrei s-o pupi, s-o săruți?”
VIDEO Teodora renunță la bariere și îl lasă pe Robi să o cunoască mai bine! Concurentul a fost deranjat de interacțiunea cu Kiprianos. „Ai simțit că vrei s-o pupi, s-o săruți?”

Apropierile dintre Robi și Teodora sunt din ce în ce mai dese, iar Teodora alege să renunțe la bariere.

Interacțiunea dintre Robi și Teodora evoluează pe zi ce trece mai mult. În ediția de astăzi din Casa Iubirii, Teodora a menționat faptul că părinții ei sunt de acord cu Robi, iar de aici până la bucuria apărută pe chipul concurentului, a fost doar un pas! Cu toate acestea, Moldo a intervenit în discuția celor doi și l-a întrebat pe Robi dacă a fost sau nu deranjat de interacțiunea pe care Teodora a avut-o cu Kiprianos.

Teodora renunță la bariere și îl lasă pe Robi să o cunoască mai bine

Citește și: VIDEO Kiprianos face pași către Virginia! Ce nu acceptă concurenta într-o relație: „Cea mai lungă de doi ani. Era și prea posesiv.”

teodora
VIDEO Teodora renunță la bariere și îl lasă pe Robi să o cunoască mai bine! Concurentul a fost totuși deranjat de interacțiunea cu Kiprianos![Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO Un nou flirt în Casa Iubirii? Kiprianos o complimentează pe Virginia! „Virginia este o fată frumoasă și pe lângă asta este foarte calmă și respectuoasă!"

Robi: Ieri, am înțeles că ai zis că părinții tăi...

Teodora: Da...

Robi: O să te lase să faci ce simți, pentru că au văzut că nu ești ok și... așa mai departe.

Teodora: Da, adică nu că o să mă lase, că oricum făceam ce simțeam, adică cred că am arătat că dacă am simțit să vin, să stau cu tine, am stat sau astea, nu m-am ferit de tot,

dar acum o să pot să mă las să te cunosc mai bine și n-o să mai îmi pun bariere.

Robi: Da?

Teodora: Vedem dacă o să fie ceva sau nu, da!

Robi: Crezi că o să ne înțelegem mai bine de acum?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Teodora: Depinde și de tine, nu doar de mine, din punctul meu de vedere, da, dar acum, na...

Moldo: Sincer Robi, mie mi se pare Teo, în momentul de față, după cum a început conexiunea, mult mai degajată, cred că o să fiți mai ok acum. Având în vedere că ți-a zis: „Mi-a fost dor de tine!”.

Robi: Ți-a fost dor de mine?

Teodora: Da... și aștept să ne vedem!

Moldo: Robi, dar pe tine cum te face să te simți ceea ce a zis Teodora, că are „verde”, să zic așa, din partea familiei?

Robi: Păi nu s-a văzut ieri că am zburat pe scările astea pe aici?

Moldo: Ai simțit că vrei s-o pupi, s-o săruți?

Robi: Măi, nu am simțit ieri pentru prima dată că vreau s-o pup, simt că vreau s-o pup de mult, nu de acum... dinainte să intre în casă, frate, din februarie! Nu vreau să forțez, chiar nici ieri n-am avut intenția s-o pup, sincer. Am văzut că nu știu, s-a tras puțin sau așa a apărut, dar chiar n-am avut intenția să te pup, pentru că nu vreau să fie ceva forțat.

Teodora: Exact!

Robi: Vreau să fie... nu mă grăbesc nicăieri.

Teodora: Exact!

Citește și: Dana Roba a cerut schimbarea încadrării lui Daniel Balaciu. Ce despăgubiri cere: „Îl execut silit și acolo și voi vinde tot”- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări: "Poate era obosită"- stirilekanald.ro

Robi: Cred că avem interacțiunea asta, de cât? O lună și jumătate, aproape două luni, nu? Și ne-am înțeles destul de bine.

Teodora: O lună, cam așa.

Robi: Cred că ne-am înțeles, acum că am mai avut eu chestii și așa, probabil ai avut și tu greșeli, dar nu știu, cred că ne înțelegem destul de bine.

Teodora: Da!

Moldo: Robi, dar vreau să te întreb și eu ceva.

Robi: Da?

Moldo: Acum câteva zile când ai intrat Kiprianos, ai fost foarte, foarte deranjat de faptul că Teodora, să zic așa, a preferat să mintă și se vedea că ești foarte supărat și deranjat. Cum ești în momentul de față?

Robi: Am fost supărat, pentru că... fiind într-o interacțiune cu Teodora, era normal să am întrebări, nu m-a deranjat că a vorbit cu Kiprianos, pentru că nici măcar nu eram într-o interacțiune atunci cu Teo, nu cred că o cunoșteam, că s-a întâmplat de mult treaba asta, dar măi... dacă eviți un răspuns de mai multe ori, adică doamna Andreea cum a mai zis, a întrebat-o în mai multe etape: „Ați vorbit? Ați vorbit?”, și ea a zis: „Nu.”, răspundea înainte, mă gândeam că poate s-a întâmplat ceva mai mult, dacă tot evită, știi? Răspunsul... și era normal să mă intereseze, pentru că sincer vă spun, dacă era să fi fost ceva între tine și Kiprianos, nu cred că mai continuam, 100% de fapt.

casa iubirii
VIDEO Teodora renunță la bariere și îl lasă pe Robi să o cunoască mai bine! Concurentul a fost totuși deranjat de interacțiunea cu Kiprianos![Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

VIDEO Un nou flirt în Casa Iubirii? Kiprianos o complimentează pe Virginia! „Virginia este o fată frumoasă și pe lângă asta este foarte calmă și respectuoasă!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Reacții în lanț după ce Theo Rose a anunțat că s-a căsătorit cu Anghel Damian. Nume sonore din SHOWBIZ: "Ce frumooooos! Un sentiment pe care îl înțeleg perfect"

7 moduri de a te organiza în această toamnă

Dennis se îndreaptă către Alexandra! Gagea fierbe de gelozie și aruncă replici înțepătoare: „Nu-i atât de frumoasă”

„Nici unghii la mâini nu mai are” - Clipe de groază pentru Amalia, fata care a dispărut din București și a apărut, ca din senin, pe o bancă din Călugăreni


Cookies