Cum pregătește Cristina Șișcanu, hrișca? Vedeta cunoaște rețeta încă din copilărie! "Foarte important, hrișca nu se amestecă pe parcursul fierberii!"

Cum pregătește Cristina Șișcanu, hrișca? Vedeta cunoaște rețeta încă din copilărie!
Cum pregătește Cristina Șișcanu, hrișca? Vedeta cunoaște rețeta încă din copilărie! "Foarte important, hrișca nu se amestecă pe parcursul fierberii!"

Vedeta TV ne-a obișnuit să prepare diverse rețete delicioase și să le posteze în mediul online, iar recent a pregătit și hrișcă.

Cristina Șișcanu este mereu activă pe rețelele de socializare, iar atunci când vine vorba de noi preparate sau pe care obișnuia să le consume încă din copilărie, aceasta nu ezită să o împartă cu toți cei care o urmăresc în mediul online. De această dată, a pregătit o rețetă extrem de simplă, de hrișcă, având nevoie doar de o pungă de hrișcă coaptă, de preferat, și apă.

Cum pregătește Cristina Șișcanu, hrișca

Citește și: Remediul naturist pentru tuse, știut de Cristina Șișcanu încă din copilărie! Află care sunt ingredientele necesare: „Vreau să-l am în casă, pentru că mi-am amintit că în copilărie.”

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu? Prezentatorul TV are nevoie de investigații amănunțite! “Îmi vine să mă cert singur! E prima oară în viața mea când mă confrunt cu așa ceva!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ingrediente

  • Hrișcă
  • Apă

Mod de preparare

Urmează să pun hrișca la fiert, deși hrișca se prepară și altfel, adică… nu mai trebuie fiartă dacă o pui peste noapte la înmuiat și chiar mai bine, pentru că își păstrează nutrienții mai bine, dar… pentru că nu am pus-o și vreau să mănânc hrișcă, astăzi voi fierbe hrișcă.

(…)

Și se fierbe așa, o unitate de hrișcă, la 2 unități de apă. (…) O spălăm, acestea sunt boabe de hrișcă coapte, e și mai bună hrișca coaptă. O punem într-o sită și o clătim bine, bine, apoi o scurgem bine de apă. Am pus-o aici, într-o oală și pun 2 pahare cu apă peste ea. Unele persoane mai întâi fierb apa, și când apa dă în clocot, pun hrișca, alte persoane o fierb așa cum o face eu, adică punem direct apa peste hrișcă și apoi pornim plita.

Foarte important, hrișca nu se amestecă pe parcursul fierberii, ci doar la final, când a absorbit toată apa, amestecăm, până atunci o lăsăm așa să fiarbă, când începe să dea în clocot, se dă focul mai încet.

Citește și: Reacția neașteptată a lui Teo Trandafir după ce a aflat ca David Popovici refuză să conducă mașinile primite de la Ion Țiriac: „Dacă eram maică-ta, te băteam de te sminteam”- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Dacă nu aveți hrișcă coaptă, o puteți coace înainte de a o pune la fiert, pentru că are un gust mult mai bun. Se poate pune pe o tigaie fără ulei, doar așa să se coacă. (…)

A început să fiarbă, dăm un pic mai încet și o lăsăm așa în pace, să fiarbă ea încetișor… și e gata!”, a explicat Cristina Șișcanu, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.

hrisca
Cum pregătește Cristina Șișcanu, hrișca? Vedeta cunoaște rețeta încă din copilărie![Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu? Prezentatorul TV are nevoie de investigații amănunțite! “Îmi vine să mă cert singur! E prima oară în viața mea când mă confrunt cu așa ceva!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Cum să te asiguri că rujul roșu rămâne intact pe buze pe tot parcursul zilei

Bertan Asllani, actorul care joacă rolul Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”, pasiune uluitoare! Iată cu se ocupă carismaticul tânăr când nu se află pe platourile de filmare

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies