Oana Roman a ales să recondiționeze vechiul birou al mamei sale! Fiica sa, Isabela, îl va utiliza mai departe: „Acum va primi o nouă viață!”

Oana Roman a ales să recondiționeze vechiul birou al mamei sale! Fiica sa, Isabela, îl va utiliza mai departe: „Acum va primi o nouă viață!”
Oana Roman a ales să recondiționeze vechiul birou al mamei sale! Fiica sa, Isabela, îl va utiliza mai departe: „Acum va primi o nouă viață!”

Fiica lui Petre Roman își dorește tot ce este mai bun pentru fiica sa, alegând să îi dăruiască biroul la care mama sa a lucrat și a scris pentru foarte mulți ani.

Oana Roman este o persoană foarte urmărită pe rețelele de socializare si nu numai. În cursul zilei de ieri, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram, un Story, în care a povestit despre biroul mamei sale, destul de vechi, pe care îl deține. În ciuda acestui fapt, fiica sa Isabela, și-a dorit un nou birou, iar astfel, Oana Roman a ajuns la concluzia că o idee foarte bună, ar fi dacă ar apela la recondiționarea acestuia, pentru ca ulterior, fiica sa să se folosească de el.

Oana Roman a ales să recondiționeze vechiul birou al mamei sale

Citește și: Oana Roman, nedumerită în privința utilizării șervetului de material! Nu înțelege cum unele persoane nu știu pentru ce se folosește, de fapt: "Cereți un șervețel de hârtie!"

reconditioneze
Oana Roman a ales să recondiționeze vechiul birou al mamei sale![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Oana Roman, deranjată de atitudinea superioară a anumitor persoane! "Nu există așa ceva! Dacă vorbești și te porți așa, nu dai lecții nimănui!"

Într-un Story postat ieri pe pagina de Instagram, Oana Roman le arată urmăritorilor săi biroul vechi al mamei sale, pe care urmează să îl recondiționeze, în dorința de a-l oferi mai departe fiicei sale, pentru a îl utiliza pe viitor.

Deci mi-am adus aminte, că am biroul lui mama… (…) care arată foarte frumos, dacă este recondiționat și următoarea treabă a Simonei, va fi să recondiționez acest birou, care… de la mama, va ajunge în folosința Isabelei și va ieși o minunăție. Este foarte, foarte frumos, are niște detalii superbe ”, a menționat Oana Roman, în filmulețul postat pe pagina sa de Instagram, la Story, acolo unde a lăsat și o descriere atașată video-ului:

Să vă spun o poveste: acum câteva săptămâni, Isa mi-a spus că și-ar dori un birou nou, având unul destul de obosit primit când avea vreo 5, 6 ani. I-am spus că sunt de acord, dar că nu îi iau birou din pal sau mdf și că aș vrea să iau unul vechi, frumos, din lemn masiv pe care eventual să-l recondiționăm. Ieri am avut o revelație și mi-am adus brusc aminte că zace în garaj, biroul mamei mele pe care l-am păstrat, dar care s-a degradat de la multe mutări și de care uitasem complet.

Este un birou stil, absolut superb la care mama a scris și lucrat mulți ani. Acum va primi o nouă viață și va fi biroul Isabelei.”.

isabela
Oana Roman a ales să recondiționeze vechiul birou al mamei sale![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Oana Roman, deranjată de atitudinea superioară a anumitor persoane! "Nu există așa ceva! Dacă vorbești și te porți așa, nu dai lecții nimănui!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Cum să te asiguri că rujul roșu rămâne intact pe buze pe tot parcursul zilei

Bertan Asllani, actorul care joacă rolul Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”, pasiune uluitoare! Iată cu se ocupă carismaticul tânăr când nu se află pe platourile de filmare

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies