Ce vârstă are, de fapt, mama Geta. "Stai liniștit că ăla e noroc! Eu de-abia acum încep să încărunțesc!”

Ce vârstă are, de fapt, mama Geta.
Ce vârstă are, de fapt, mama Geta. "Stai liniștit că ăla e noroc! Eu de-abia acum încep să încărunțesc!”

Odată cu filmulețul postat de Culiță Sterp în mediul online, mama Geta și-a dezvăluit și vârsta pe care o are.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere, de la noi din țară. Acesta se bucură de succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, având o frumoasă familie alături de soția sa, Daniela Iliescu, și fiul lor, Milan. Cu toate acestea, stresul, dar și munca pe care o depune în fiecare zi, duce la oboseală, dar și la...

fire albe de păr.

Ce vârstă are, de fapt, mama Geta

Citește și: Vacanță cu peripeții pentru Culiță Sterp și soția lui! Ce s-a întâmplat cu cei doi? "V-am zis că avem o problemă, acum vă las pe voi să ghiciți!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Getuța Sterp a arătat ce achiziție a făcut mama Geta de la târg: „Nu-mi vine să cred că a mers și ea să cumpere ceva. Nu cumpără în veci nimic!”

În urmă cu doar câteva zile, Culiță Sterp a postat pe contul său de TikTok, în care se filmează și arată urmăritorilor săi din mediul online, ceea ce a observat atunci când se afla la un eveniment.

Se pare că artistului i-a apărut primul fir de păr... alb. Acesta și-a făcut apariția într-un loc destul de ușor de observat, și anume, în barba sa. La acest filmuleț, a adăugat un comentariu amuzant chiar și mama sa, punctând faptul că acest lucru, nu înseamnă nimic altceva decât că are, iar dat fiind faptul că Geta Sterp are doar vârsta de 55 de ani, abia acum resimte și observa câteva semne de încărunțire.

“Deci prima problemă din viață, uitați-vă, mi-a ieșit un fir alb… prima dată în viața mea când văd… (…) Mi-a ieșit un fir alb în barbă, primul meu fir alb… of viață! Lasă mă, mergem înainte, ce o fi, o fi!”, a fost ceea ce a menționat artistul, în filmulețul postat pe contul său de TikTok, la care mama sa, Geta Sterp i-a și răspuns: "Stai liniștit că ăla e noroc! Eu am 55 de ani și de-abia acum încep să încărunțesc!”.

mama geta
Ce vârstă are, de fapt, mama Geta[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Getuța Sterp a arătat ce achiziție a făcut mama Geta de la târg: „Nu-mi vine să cred că a mers și ea să cumpere ceva. Nu cumpără în veci nimic!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Theo Rose, punctul central al atenției! Este ireal cât a dat pe rochia de mireasă. Criticii de modă, impresionați de alegerea artistei: "Subliniind eleganța naturală"

Adrian Alexandrov a povestit, încă afectat, despre momentul arestării Elenei Udrea! "Când au luat-o, când a știut că nu mai are ce să facă, mi-a zis doar: „Ai grijă de Eva!”, și a intrat în mașină!"

El este noul partener de platou al celebrei Cansu Dere, protagonista serialului Infidelul! Acesta se numără printre cei mai în vogă actori ai Turciei

Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies