Claudia Neghină a pregătit o rețetă sănătoasă de batoane cu ciocolată, folosind orez expandat! "Doar 5 ingrediente, doar 5 minute!"

Claudia Neghină a pregătit o rețetă sănătoasă de batoane cu ciocolată, folosind orez expandat!
Claudia Neghină a pregătit o rețetă sănătoasă de batoane cu ciocolată, folosind orez expandat! "Doar 5 ingrediente, doar 5 minute!"

Pentru o variantă mai sănătoasă a batoanelor de ciocolată, Claudia Neghină a pregătit una cu orez expandat.

Claudia Neghină   este una dintre cele mai îndrăgite modele, de la noi din țară. Aceasta s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin intermediul nenumăratelor defilări ale creatorilor de modă români, începându-și cariera încă de la vârsta de 17 ani. De atunci și până în prezent, vedeta și-a extins activitatea profesională și în mediul online, acolo unde a reușit să strângă o adevărată comunitate de persoane care îi urmăresc activitatea și îi admiră frumusețea și stilul vestimentar, din fiecare fotografie sau filmuleț postat.

Recent, aceasta și-a surprins urmăritorii de pe Instagram, atunci când a postat o rețetă de desert, dar nu orice desert, și unul de batoane cu ciocolată, în care ingredientul principal este orezul expandat.

Batoane cu ciocolată cu orez expandat, pregătite de Claudia Neghină 

Citește și: Cine este Claudia Neghină. “Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Alimente vegane cu un conținut ridicat de proteine: Cum să vă asigurați aportul proteic într-un mod sustenabil și delicios

Ingrediente

  • 200 g orez expandat
  • 120 g unt de arahide
  • 80 g miere
  • 30 ml ulei de cocos
  • 120 g ciocolată neagră, topită

Mod de preparare

  1. Începem prin a aduce un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga treptat toate ingredientele menționate în secțiune de “ingrediente”. Astfel, adăugăm prima dată untul de arahide, apoi mierea, uleiul de cocos, dar și ciocolata pe care am topit-o în prealabil și am lăsat-o să se răcească. La final, adăugăm și fulgii de orez expandat, pentru că este necesar să îi adăugăm treptat, în timp ce amestecăm toate ingredientele, pentru a ne asigura că se omogenizează cât mai bine.
  2. Compoziția se transferă apoi într-o tavă dreptunghiulară sau pătrată, în funcție de preferințe, în care am așezat hârtie de copt în prealabil, și se introduce în frigider, timp de aproximativ 2 ore.
  3. După acest interval de timp, scoate tava din frigider, porționăm batoanele rezultate și sunt gata de servit!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Alimente vegane cu un conținut ridicat de proteine: Cum să vă asigurați aportul proteic într-un mod sustenabil și delicios

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cine sunt nașii de cununie ai lui Theo Rose și Anghel Damian!? Cei doi au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu

Adrian Alexandrov a povestit, încă afectat, despre momentul arestării Elenei Udrea! "Când au luat-o, când a știut că nu mai are ce să facă, mi-a zis doar: „Ai grijă de Eva!”, și a intrat în mașină!"

El este noul partener de platou al celebrei Cansu Dere, protagonista serialului Infidelul! Acesta se numără printre cei mai în vogă actori ai Turciei

Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies