Carmen Brumă a vorbit despre menopauză! Ce este diferit și benefic pentru femeile din zilele noastre, în comparație cu alte vremuri? „Suntem norocoase.”

Carmen Brumă a vorbit despre menopauză! Ce este diferit și benefic pentru femeile din zilele noastre, în comparație cu alte vremuri? „Suntem norocoase.”
Carmen Brumă a vorbit despre menopauză! Ce este diferit și benefic pentru femeile din zilele noastre, în comparație cu alte vremuri? „Suntem norocoase.”

Menopauza poate să reprezinte o perioadă de trecere destul de dificilă pentru anumite femei.

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete, din showbiz-ul românesc. Aceasta este apreciată în special datorită sfaturilor pe care le oferă în ceea ce privește nutriția și sportul, sfaturi care ajută nenumărate persoane să aibă un stil de viață sănătos, în conformitate cu nevoile lor. Toate aceste sfaturi, și nu numai, le aplică și pentru propria persoană, având o siluetă de invidiat chiar și în zilele noastre, în ciuda faptului că timpul trece, iar schimbările apar, inevitabil.

Deseori, Carmen Brumă obișnuiește să posteze în mediul online, iar recent, a postat pe contul său de Instagram, la Story, un filmuleț în care discută despre perioada de menopauză. În ciuda faptului că există anumite schimbări nu tocmai benefice pentru o femeie, se pare că aceasta s-a axat să evidențieze și un punct foarte important, pozitiv.

Carmen Brumă a vorbit despre menopauză

Citește și: Carmen Brumă pregătește o salată fresh, bogată în magneziu! O poți face chiar și vegană: „O mână de afine și salata e gata!”

menopauza
Carmen Brumă a vorbit despre menopauză![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ce le transmite Carmen Brumă tinerelor speriate de vârsta de 40 de ani? „Aveți grijă de interiorul vostru!”

Menopauza își poate face apariția, de obicei, în jurul vârstei de 40 de ani, însă în funcție de persoană, aceasta poate apărea și mai devreme sau mai târziu. Cu toate acestea, în comparație cu vremurile trecute, atunci când femeile nu știau atât de multe despre menopauză, Carmen Brumă a evidențiat tocmai faptul că femeile din ziua de astăzi sunt mult mai informate, astfel încât să se aștepte și să realizeze momentul în care a apărut, pentru a o putea conduce mult mai bine, iar simptomele să nu mai fie atât de accentuate pentru starea lor.

Octombrie este luna de conștientizare a menopauzei și m-am gândit să vă spun… bine, eu vă spun mereu despre… e unul dintre subiectele mele preferate, pentru că… ce să vezi? Cam trăiesc, nu menopauza, peri-menopauza, dar o ajungem și acolo fără nicio grija. Dar m-am gândit să vă spun lucruri de bine care să ne încurajeze, că de rău despre menopauză… dacă n-ați auzit… și o să tot auziți.

M-am gândit să găsesc părțile bune din treaba asta, și o să încep cu primul lucru bun, și anume:

Citește și: Reacția neașteptată a lui Teo Trandafir după ce a aflat ca David Popovici refuză să conducă mașinile primite de la Ion Țiriac: „Dacă eram maică-ta, te băteam de te sminteam”- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Noi acum, trăim vremurile cele mai bune pentru a intra la menopauză. Gândiți-vă la mamele, la bunicile noastre când perioada asta era cumva stigmatizată, că nu existau informații, când… pur și simplu trebuia să suferi. Te duceai la medic și medicul iți zicea: “Așa doamna, și? Asta e! Aveți bufeuri, foarte bine, suportați-le, asta e, ce să facem?”. Noi, suntem norocoase. Trăim cele mai bune timpuri pentru a intra la menopauză.

Gândiți-vă că e așa pe plan internațional, un interes major și o susținere a acestui subiect, din toate punctele de vedere. Se fac documentare, se face foarte mult lobby pentru înființarea a tot felul de structuri care să gestioneze perioada asta a menopauzei.", a explicat Carmen Bruma, pe contul său de Instagram, la Story.

femeile din zilele noastre
Carmen Brumă a vorbit despre menopauză![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce le transmite Carmen Brumă tinerelor speriate de vârsta de 40 de ani? „Aveți grijă de interiorul vostru!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Cum să te asiguri că rujul roșu rămâne intact pe buze pe tot parcursul zilei

Bertan Asllani, actorul care joacă rolul Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”, pasiune uluitoare! Iată cu se ocupă carismaticul tânăr când nu se află pe platourile de filmare

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies