Cine este Andra Stoica. "A fost chimie din prima."

Andra Stoica
Andra Stoica

Iată, din rândurile următoare, cine este Andra Stoica.

Andra Stoica este soția cunoscutului kickboxer român și campion mondial Superkombat, Andrei Stoica. Împreună formează o familie frumoasă și au o relație de 17 ani, iar aceștia se bucură de cei trei copii ai săi. Au reușit să depășească multe momente grele împreună și au făcut față obstacolelor de orice fel care au apărut în viața lor. Andrei Stoica și soția lui formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, iar povestea lor de dragoste a început în momentul în care frații lor erau colegi de bancă în liceu, iar aceștia s-au hotărât să le facă cunoștință.

Ulterior, cei doi s-au revăzut și la Balul Bobocilor, iar asta i-a făcut să își dorească să formeze un cuplu și să-și dea o șansă pentru a începe povestea de dragoste. „A fost ca în filme. Frații noștri au fost colegi de bancă în liceu și ei ne-au făcut lipeala! Eu eram în clasa a XII-a. Andrei era la facultate. Ne-am cunoscut la Balul Bobocilor. A fost chimie din prima.
Întâlnirea oficială a fost undeva la mall sau la film', a povestit Andra. Partenerul ei de viață a mai mărturisit, în cadrul unui interviu, că toți anii în care au stat împreună i-a făcut să se cunoască mai bine și să știe exact ce își dorește unul de la celălalt în anumite momente de viață.

Andrei și Andra Stoica
Andrei și Andra Stoica[Sursa foto: Instagram]

Gestionează cu calm situațiile tensionate, iar atunci când au nevoie de liniște, își oferă din plin acest lucru.

Un aspect foarte important este că relația lor se bazează pe prietenie, însă asta nu înseamnă că nu au trecut și prin momente grele. „Avem atâția ani împreună încât am ajuns să ne cunoaștem atât de bine. Când e nervoasă o las eu în pace, când sunt eu nervos, mă lasă ea în pace, știm când să nu ne deranjăm unul pe altul, ca să spun așa. În primul rând suntem prieteni, am ajuns să ne înțelegem, dar au fost și perioade grele, îți dai seama, însă am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât știm exact cum să ne
comportăm unul cu altul", a mărturisit luptătorul într-un interviu. Momentele tensionate au apărut și ele în relația lor, asta pentru că au avut nevoie de timp să se cunoască unul pe celălalt.  „Eu îmi doream o relație serioasă și am simțit din prima că e ea. (…) I-am explicat cum trebuie să mă ia, că eu sunt un pic mai dificil. I-am explicat că trebuie să mă lase în pace, să nu mă cicălească, să nu fie excesiv de geloasă.
I-am explicat că eu sunt sportiv, că plec în cantonamente. A încălcat toți termenii. (…) A încălcat un termen al contractului care m-a enervat rău de tot, dar a plătit prejudicii pentru asta. Eu am făcut primul pas spre împăcare”,
a mai povestit sportivul, acum ceva timp.

Care a fost cel mai greu moment din viața partenerului ei, Andrei Stoica

Citește și: Cine este Andrei Stoica. "Știm exact cum să ne comportăm unul cu altul"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Andrei și Andra Stoica
Andrei și Andra Stoica[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ionuț Iftimoaie: „Provin dintr-o familie de oameni cât se poate de simpli”

Kickboxerul român este în top 10 la nivel mondial, iar acesta a fost Campion European wushu. Aparițiile televizate nu îi sunt străine, deoarece a mai participat la câteva emisiuni de tip concurs, iar soția lui a cunoscut și ea camerele de filmat în cadrul interviurilor pe care le-au oferit împreună.

Cu toate acestea, există un aspect pe care partenerul ei l-a ținut ascuns o perioadă de ochii publicului, deoarece este vorba despre un moment din viața lui care l-a dat puțin peste cap. Familia pentru el este cea mai importantă de fiecare dată, astfel că diagnosticul grav care i-a fost pus mamei lui în urmă cu ceva timp l-a cutremurat și l-a făcut să-și schimbe întreaga viziune despre viață. Chiar dacă totul s-a terminat cu bine, iar acum aceasta este în afara oricărui pericol, nu poate uita această clipă care l-a neliniștit și l-a făcut să sufere. ”Eram copil când mama s-a îmbolnăvit. Boala aia urâtă, nu vreau să îi rostesc numele pentru că nu îmi face plăcere. Plângeam în fiecare seară. Numai gândul că poți să nu mai ai unul din părinți, și mama... Indiferent, nu contează. Mi-a fost greu. În fiecare seară plângeam și mă rugam la Dumnezeu. Mama a reușit să treacă peste moment. Un moment foarte greu. Rugăciunile mele încă funcționează. Mama e complet sănătoasă”, a declarat Andrei Stoica, în cadrul unui interviu. Andrei și Andra sunt acum mai bine ca niciodată și acceptă cu brațele deschise toate provocările care vin spre ei.

Citește și: Reacția neașteptată a lui Teo Trandafir după ce a aflat ca David Popovici refuză să conducă mașinile primite de la Ion Țiriac: „Dacă eram maică-ta, te băteam de te sminteam”- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Andra Stoica
Andra Stoica[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Cătălin Moroșanu. „Copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Cum să te asiguri că rujul roșu rămâne intact pe buze pe tot parcursul zilei

Bertan Asllani, actorul care joacă rolul Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”, pasiune uluitoare! Iată cu se ocupă carismaticul tânăr când nu se află pe platourile de filmare

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies