VIDEO Ce a simțit, de fapt, Gagea atunci când a văzut-o pe Alexandra în compania lui Dennis? „Eu știu că am greșit, doamna Andreea.”

VIDEO Ce a simțit, de fapt, Gagea atunci când a văzut-o pe Alexandra în compania lui Dennis? „Eu știu că am greșit, doamna Andreea.”
VIDEO Ce a simțit, de fapt, Gagea atunci când a văzut-o pe Alexandra în compania lui Dennis? „Eu știu că am greșit, doamna Andreea.”

Se pare că Alexandra și Dennis au început o mică apropiere, iar Gagea a observat imediat.

În ediția de ieri din Casa Iubirii, Dennis s-a apropiat mai mult de Alexandra, iar cei doi au discutat și chiar au și dansat împreună. Gagea a văzut tot momentul, iar mai târziu în emisiunea TV, a și spus cum s-a simțit, de fapt, în momentul în care și-a văzut fosta iubită, pe Alexandra, în compania unui alt băiat, și anume, Dennis.

Ce a simțit, de fapt, Gagea când a văzut-o pe Alexandra cu Dennis

Citește și: VIDEO Ce părere au fetele despre noul concurent din Casa Iubirii, Dennis? "Totul mi s-a părut la superlativ!"

dennis
VIDEO Ce a simțit, de fapt, Gagea atunci când a văzut-o pe Alexandra în compania lui Dennis?[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO Teodora renunță la bariere și îl lasă pe Robi să o cunoască mai bine! Concurentul a fost deranjat de interacțiunea cu Kiprianos. „Ai simțit că vrei s-o pupi, s-o săruți?”

Andreea Mantea: Gagea, ai fost gelos când ai auzit că Dennis a avut acel schimb de energie cu Alexandra?

Gagea: Nu doamna Andreea, chiar am avut o...

Andreea Mantea: Deloc?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Gagea: Nu...

Andreea Mantea: Deloc?

Gagea: Poate un pic... că na... e de la Univers!

Andreea Mantea: Ce ai simțit? Cât te-a deranjat? Serios te întreb.

Gagea: Doamna Andreea, un deranj mare nu a fost, vă spun sincer.

Pur și simplu... de multe ori am spus că aș fi în stare să o văd pe Alexandra, fiind fosta mea, că se apropie de un băiat aici, aș fi în stare, aș fi capabil și aș putea înțelege. Dar... când nu știu, s-ar ivi o chestie de genul, vă dați seama că aș avea un nod în gât, să zic așa, dar aș putea trece și aș putea înțelege foarte bine că între mine și ea nu mai este nimic, pentru că n-am rezonat unul cu celălalt, dar în același timp, m-aș bucura să găsească un băiat bun și s-o
facă fericită.

Andreea Mantea: De aceea l-ai încurajat pe Dennis să se apropie de ea?

Gagea: Oarecum... nu știu, la dans ieri, pur și simplu erau pe aceeași... fix pe aceeași... erau trup și suflet în dansul respectiv, chiar au transmis foarte mult.

Antoni: Sau poate l-a încurajat ca s-o testeze.

Citește și: Reacția neașteptată a lui Teo Trandafir după ce a aflat ca David Popovici refuză să conducă mașinile primite de la Ion Țiriac: „Dacă eram maică-ta, te băteam de te sminteam”- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Gagea: Nu mai e...

nu, nu e vorba de testat Antoni aici, pur și simplu, fizic, mă uitam la el și la ea bruneți și cumva fizicul... se potrivesc, o chestie de asta, nu știu sa o explic.

Alexandra: Tu vrei să ai grijă de mine și din umbră...

Gagea: Da, dacă aș putea, cu mare drag!

Andreea Mantea: Dar spuneai că nu o vezi pe Alexandra dându-i contre lui Dennis, așa cum îți dădea ție. Deci ține și de persoana de lângă noi, cum ne comportăm.

Gagea: Normal, normal, eu știu că am greșit, doamna Andreea, dar greșelile pe care le-am făcut, dacă puteam să am o discuție puțin mai liniștită cu ea și să o fac să înțeleagă că a fost o glumă sau altceva, nu ajungeam neapărat la anumite certuri, anumite discuții...

alexandra
VIDEO Ce a simțit, de fapt, Gagea atunci când a văzut-o pe Alexandra în compania lui Dennis?[Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Teodora renunță la bariere și îl lasă pe Robi să o cunoască mai bine! Concurentul a fost deranjat de interacțiunea cu Kiprianos. „Ai simțit că vrei s-o pupi, s-o săruți?”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Cum să te asiguri că rujul roșu rămâne intact pe buze pe tot parcursul zilei

Bertan Asllani, actorul care joacă rolul Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”, pasiune uluitoare! Iată cu se ocupă carismaticul tânăr când nu se află pe platourile de filmare

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies