Adrian Alexandrov a povestit, încă afectat, despre momentul arestării Elenei Udrea: „Nu știam cât de grav avea să fie. Ne-au legitimat, ei știau exact ce se întâmplă.”

Adrian Alexandrov a povestit, încă afectat, despre momentul arestării Elenei Udrea: „Nu știam cât de grav avea să fie. Ne-au legitimat, ei știau exact ce se întâmplă.”
Adrian Alexandrov a povestit, încă afectat, despre momentul arestării Elenei Udrea: „Nu știam cât de grav avea să fie. Ne-au legitimat, ei știau exact ce se întâmplă.”

Adrian Alexandrov se ocupă, în prezent, de creșterea fetiței pe care o are cu Elena Udrea.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună de mulți ani de zile, reușind cu bine să treacă peste obstacolele întâlnite de-a lungul timpului. Cei doi au devenit părinți în anul 2018, atunci când fostul om de politică a adus pe lume o minunată fetiță, într-o maternitate din Costa Rica. Nu a durat foarte mult fericirea familiei, pentru că la doar 2 săptămâni după ce a devenit mamă, Elena Udrea a fost arestată și acuzată de evaziune fiscală.

De atunci și până în prezent, Adrian Alexandrov are grijă de fiica lor.

Adrian Alexandrov a povestit despre momentul arestării Elenei Udrea

Citește și: Elena Udrea a fost eliberată și a petrecut timp cu fetița ei. Blondina a fost în culmea fericirii

elena udrea
Adrian Alexandrov a povestit, încă afectat, despre momentul arestării Elenei Udrea![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Iubitul Elenei Udrea, weekend de vis în Delta Dunării! Cu cine a plecat Adrian Alexandrov, în timp ce fostul ministru încearcă să scape din închisoare!

Recent, acesta a fost invitat  în cadrul podcast-ului MIȘTO by Bursucu, acolo unde a vorbit despre mai multe aspecte legate atât de viața sa profesională, cât și de viața personală, printre care s-a aflat și povestea momentului în care Elena Udrea a fost arestată, dar și trăirile pe care le-a avut în acel moment, declarând că a fost cel mai mare

șoc resimțit.

Citește și: Reacția neașteptată a lui Teo Trandafir după ce a aflat ca David Popovici refuză să conducă mașinile primite de la Ion Țiriac: „Dacă eram maică-ta, te băteam de te sminteam”- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Costa Rica... sincer dacă aș avea ocazia vreodată să mai merg pe acolo în vacanță, n-aș merge.

De ce? Că cred că am așa o mică traumă referitor la locul și la ce s-a întâmplat acolo. A fost primul șoc puternic pe care l-am primit cu toții, nu s-a așteptat nimeni, mai ales că Eva avea două săptămâni, deci Elena născuse, la două săptămâni după, era jos o cafenea, la parter, mergeam acolo dimineață ca să o mai plimbăm pe cea mică cu căruciorul. Am fost am băut o cafea cu toții, am ieșit, am văzut că se apropie de noi...
erau cred că doi bărbați și o femeie, dacă bine îmi aduc aminte, și când au pus mâna la curea și au arătat legitimațiile... Știi, parcă de multe ori creierul tău se închide și nu vrea să înțeleagă ce se întâmplă în momentul ăla, dar bineînțeles că oarecum realizam, nu știam cât de grav avea să fie. Ne-au legitimat, ei știau exact ce se întâmplă, cine e, unde eram, absolut tot.
Au legitimat-o pe Elena, au zis: „Domnule, știți, trebuie să veniți cu noi că asta așa...”, i-a zis: „Domnule, stați un pic să-mi sună avocatul.”, că ea avea, nu știu, ceva de rezident acolo, adică ha să vorbim cu avocatul mai întâi. Și au zis că: „Nici măcar! Dați-i telefonul soțului sau domnului...”, și să vorbesc oarecum eu. Vorbise atunci cu avocatul și știu... adică mi-a rămas în minte, privirea ei când au băgat-o în mașină, când au luat-o, când a știut că nu mai are ce să facă, mi-a zis doar: „Ai grijă de Eva!”, și a intrat în mașină...
”, a declarat Adrian Alexandrov, în cadrul podcast-ului menționat anterior.

eva
Adrian Alexandrov a povestit, încă afectat, despre momentul arestării Elenei Udrea![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Elena Udrea a fost eliberată și a petrecut timp cu fetița ei. Blondina a fost în culmea fericirii

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

3 zodii care îți vor schimba mentalitatea în luna octombrie. Ai grijă să nu cazi în capcana lor

Ilinca Vandici, hotărâtă să se căsătorească în secret, la fel ca Theo Rose și Anghel Damian! „Mă mai mărit o dată așa!”. Prezentatoarea de la „Follow us!” a plănuit totul

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies