Ce face Anca Țurcașiu pentru a se bucura de flori mai mult timp, în toată locuința. „Este un mic sfat pe care vi-l dau.”

Ce face Anca Țurcașiu pentru a se bucura de flori mai mult timp, în toată locuința. „Este un mic sfat pe care vi-l dau.”
Ce face Anca Țurcașiu pentru a se bucura de flori mai mult timp, în toată locuința. „Este un mic sfat pe care vi-l dau.”

Vedeta a dezvăluit cum face să se bucure de trandafiri în toată locuința, cât mai mult timp.

Anca Țurcașiu, îndrăgita artistă de muzică și pasionată de teatru, este iubită de toată țara pentru aparițiile sale televizate, iar acesta predă și cursuri de actorie și de canto la o grădiniță din București. Este mereu plină de proiecte noi, pe care le împărtășește de fiecare dată cu toți cei din mediul online, însă nici aparițiile televizate nu îi sunt străine, acolo unde poate fi admirată pentru curajul și calitățile pe care le are.

Atunci când nu își desfășoară din proiectele profesionale, actrița este extrem de activă în mediul online, acolo unde împarte cu urmăritorii săi numeroase aspecte din viața ei personală. Este fericită că poate să împărtășească sfaturi pentru o viață echilibrată, deoarece se pare că anii nu au trecut niciodată peste ea.

Ce face Anca Țurcașiu pentru a se bucura mai mult de florile din casă

Citește și: Cum arată micul dejun al Ancăi Țurcașiu. Artista are de fiecare dată grijă la tot ceea ce mănâncă. “Este foarte consistentă.”

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă? Actrița a dezvăluit secretul său: „Cel mai des sunt întrebată cum reușesc să mă mențin!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Artista se postează adesea în preajma florilor, zâmbind și fiind fericită pentru tot ceea ce trăiește, așa că atunci când are un mic secret, nu ezită să-l împărtășească cu cei din mediul online. De această dată, Anca a vorbit despre cum reușește ea să umple întreaga locuință de flori și să se bucure de ele cât mai mult timp.

Astfel, atunci când primește un buchet de trandafiri, pune fiecare fir într-o sticluță mică, apoi îi distribuie în toate colțurile preferate din casă.

Este o iubitoare a florilor, iar acest lucru se vede cu ochiul liber atunci când privim postările ei. Se bucură de fiecare dată când le primește și își realizează, cu ajutorul lor, adevărate spații de relaxare.

„Pentru că plec pentru câteva zile, vreau să schimb apa trandafirilor mei și acesta este un mic sfat pe care vi-l dau. Colecționați sticluțe mici pentru a pune câte un trandafir în fiecare sticluță.

Astfel, îi puteți distribui peste tot în casă și puteți avea casa plină, plină de flori. Să ne bucurăm de flori frumoase.”, a spus Anca Țurcașiu într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă? Actrița a dezvăluit secretul său: „Cel mai des sunt întrebată cum reușesc să mă mențin!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Al Pacino, bântuit de un incident jenant din copilărie: “M-am gândit, Doamne, te rog ia-mă acum”

Codin Maticiuc, imagini de la nunta lui Theo Rose, la care a participat împreună cu fiica lui. “Acasă la idoul ei”

Incredibil ce a apărut pe pagina Alexandrei după ce s-a apropiat tot mai mult de Dennis! Imaginile vorbesc de la sine: „Mă atragi în vraja ta”

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies