VIDEO Salată caldă de toamnă, pentru serile friguroase, rețeta Alinei Laufer. “Uitați cât de frumos arată tava noastră!”

VIDEO Salată caldă de toamnă, pentru serile friguroase, rețeta Alinei Laufer. “Uitați cât de frumos arată tava noastră!”
VIDEO Salată caldă de toamnă, pentru serile friguroase, rețeta Alinei Laufer. “Uitați cât de frumos arată tava noastră!”

Blondina a pregătit o salată caldă de toamnă și a explicat de ce aveți nevoie pentru acest preparat.

Alina Laufer este mereu activă în mediul online și împarte de fiecare dată numeroase rețete pentru toți cei care îndrăgesc gastronomia. De această dată, iubitoarea bucatelor alese a povestit, în rubrica Să crești mare, cum pregătește o salată caldă de toamnă, pentru serile friguroase, dar și care sunt ingredientele de care are nevoie.

Ingrediente:

  • Dovleac
  • Ceapă
  • Morcovi
  • Sfeclă roșie
  • Varză roșie
  • Usturoi
  • Pastă de susan
  • Lămâie
  • Sos de soia
  • Sos de rodii
  • Sirop de arțar/miere
  • Sare
  • Piper
  • Ulei de măsline

Începe prin a curăța dovleceii, morcovul, sfecla roșie, varza, ceapa, usturoiul, adaugă toate condimentele de care are nevoie, pregătește sosul de rodii și siropul de miere, iar tava este gata.  “A venit toamna, anotimpul meu preferat și pentru că vreau să-l savurez cât pot de mult, am ales să facem o salată caldă de toamnă. Avem nevoie de dovleac, morcovi, sfeclă roșie și varză roșie, ceapă, usturoi, pastă de susan, lămâie, de asemenea, de sos de soia și eu am ales aici să folosesc sos de rodii, dar puteți să folosiți sirop de arțar sau

miere. Să începem cu morcovii și dovleacul. Uitați-vă ce culori! Ce culori! Eu așa am învățat, cu cât este mai colorat un aliment, cu atât este mai sănătos. Punem și o ceapă tot așa tăiată mare și sfecla. Uitați cât de frumos arată tava noastră!”, a povestit Alina Laufer.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cum pregătește Alina Laufer salata caldă

Citește și: VIDEO Alina Laufer a pregătit shaorma, însă nu oricum, ci la tavă! Care să fie secretul pentru această rețetă? „O să vă arăt un mic truc în bucătărie!"

Citește și: VIDEO Alina Laufer a pregătit mini pizza și buzunărașe cu cremă de ciocolată. Cine poate refuza o masă rapidă, dar și un desert? „Eu întotdeauna sunt în căutare de rețete simple, dar de efect!"

Citește și: VIDEO| „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze- kanald.ro

Citește și: "E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere- stirilekanald.ro

După ce toate legumele au fost aranjate după bunul plac, le pune în cuptor la 220 de grade și le condimentează cu piper și sare. Nu uită nici de sosul de soia și pasta de rodii, iar pe deasupra poate fi adăugat și ulei de măsline. Este o salată delicioasă, rapidă și perfectă pentru zilele de toamnă.  “Punem aceste legume în cuptorul preîncălzit la 220 de grade, punem deasupra ulei de măsline și condimentăm cu piper și sare.

Când sunt aproape făcute, punem deasupra puțin sos de soia și pasta de rodii, facem sosul de susan, avem pastă de susan, adăugăm apă, lămâie și putem adăuga foarte puțin ulei de măsline doar ca să-i dăm aroma. Aceasta este salata noastră caldă de toamnă! Vă urez poftă bună!”, a mai adăugat Alina Laufer.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Alina Laufer a pregătit mini pizza și buzunărașe cu cremă de ciocolată. Cine poate refuza o masă rapidă, dar și un desert? „Eu întotdeauna sunt în căutare de rețete simple, dar de efect!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Al Pacino, bântuit de un incident jenant din copilărie: “M-am gândit, Doamne, te rog ia-mă acum”

Cristi Minculescu, legenda vie a muzicii rock din România, duminica aceasta la “Invitatul de 12”, la Kanal D2 și Radio Impuls “Încerc să mă reconectez la vremurile de atunci, anii ’70”

Incredibil ce a apărut pe pagina Alexandrei după ce s-a apropiat tot mai mult de Dennis! Imaginile vorbesc de la sine: „Mă atragi în vraja ta”

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies