Ar alege Ioana Ginghină să se recăsătorească, în această viață? Ce a declarat actrița: " Eu consider că într-o relație în care o femeie și un bărbat stau împreună și nu sunt căsătoriți, unul dintre ei nu-și asumă!"

Ar alege Ioana Ginghină să se recăsătorească, în această viață? Ce a declarat actrița:
Ar alege Ioana Ginghină să se recăsătorească, în această viață? Ce a declarat actrița: " Eu consider că într-o relație în care o femeie și un bărbat stau împreună și nu sunt căsătoriți, unul dintre ei nu-și asumă!"

Ioana Ginghină consideră că dacă un bărbat și o femeie nu își asumă respectiva relație, va exista întotdeauna o altă portiță.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe, de la noi din țară. Aceasta se dedică atât vieții profesionale, cât și a celei de familie. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul podcastului Celebru și Părinte cu Marius Gheorghiu, acolo unde a primit mai multe întrebări legate atât de planul sau profesional și cariera sa, cât și despre familie.

Ar alege sau nu, Ioana Ginghină să se recăsătorească, în această viață

Citește și: Cu ce frică s-a confruntat Ioana Ginghină, odată ce a încheiat căsnicia cu Alexandru Papadopol? „Erau tot soiul de frici prin care am trecut.”

actrita
Ar alege Ioana Ginghină să se recăsătorească, în această viață?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ioana Ginghină a explicat de ce este căsătoria atât de importantă pentru ea. Vedeta a făcut mărturisiri surprinzătoare: „Îmi doresc ca bărbatul de lângă mine să-și asume că are o parteneră.”

Actrița este extrem de mândră de familie ei, atât de soțul său, Cristi Pitulice, cât și de fiica sa, pe care o are cu Alexandru Papadopol, Ruxandra. Astfel, aceasta nici măcar nu se gândește să se mai afle în situația de a divorța, însă dacă este nevoită să o facă din anumite motive, iar ulterior ar găsi un nou partener,

aceasta nu exclude varianta de a se recăsătorii. În caz contrar, Ioana Ginghină vede acest aspect ca fiind unul plin de neasumare, atât din partea partenerului, cât și din partea ei, lăsând astfel o "portiță" deschisă și pentru alte lucruri care nu ar trebui să se întâmple, atunci când doi oameni sunt dedicați relației în care se află și își doresc un viitor împreună.

Nu! (…) Dacă… Doamne ferește, se întâmplă ceva, să știi că mă mai recăsătoresc. Mie îmi place să am… partea masculină în viața mea și îmi place să fie asumată. Adică… eu consider că într-o relație în care o femeie și un bărbat stau împreună și nu sunt căsătoriți, unul dintre ei nu-și asumă, până la capăt și mai lasă o portiță. Asta cred eu, e părerea mea! ”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul podcast-ului menționat anterior. 

recasatoreasca
Ar alege Ioana Ginghină să se recăsătorească, în această viață?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ioana Ginghină a explicat de ce este căsătoria atât de importantă pentru ea. Vedeta a făcut mărturisiri surprinzătoare: „Îmi doresc ca bărbatul de lângă mine să-și asume că are o parteneră.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cine este fostul campion olimpic căutat de FBI pentru crimă: "A ales să devină un criminal”

Mama Andreei Raicu a împlinit o frumoasă vârstă! Cele două au sărbătorit împreună această zi specială: "La mulți ani, mămica mea frumoasă! Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot ceea ce îmi oferi în fiecare zi!"

VIDEO | „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies