Cât a plătit Gabriela Cristea pentru legumele necesare murăturilor de iarnă? "De un sfert de oră tot cântărește la legumele mele și nu le mai termină!"

Cât a plătit Gabriela Cristea pentru legumele necesare murăturilor de iarnă?
Cât a plătit Gabriela Cristea pentru legumele necesare murăturilor de iarnă? "De un sfert de oră tot cântărește la legumele mele și nu le mai termină!"

Gabriela Cristea se pregătește pentru sezonul rece și a început să pună murăturile de iarnă.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Pe lângă acest aspect, vedeta și-a dezvoltat și abilitățile de bucătar, iar deseori ne uimește cu rețete diverse și gustoase, pe pagina sa de Facebook, iar recent a postat un alt filmuleț pe pagina sa de Facebook, însă nu cu o altă rețetă, ci cu faptul că se pregătea să pună murături, dar și cum le-a achiziționat, înainte de toate.

Cât a plătit Gabriela Cristea pe legumele pentru murat

Citește și: Ce alege să pregătească Tavi Clonda dimineața, în doar câteva minute. Cu ce înlocuiește artistul micul dejun clasic. “Un exemplu de mic dejun sănătos.”

Citește și: Cum pregătește Gabriela Cristea limoncello și care sunt pașii pe care îi urmează până siropul este gata. “Puteți să puneți și o păstaie de vanilie.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De această dată, prezentatoarea TV, nu ne-a mai surprins cu o nouă rețetă, ci cu procesul de achiziționare a tuturor legumelor necesare, pentru a le și pune la murat, făcându-și astfel provizii tradiționale și gustoase de murături, în propria casă, fără să mai fie nevoie să le cumpere din comerț. Astfel, după ce a terminat de cumpărat tot ce avea nevoie, aceasta a și spus cât a cheltuit pe toate.

Am venit să-mi iau legumele pentru murături și deja am început. Ia uite, punem acolo… 8 kilograme de castraveți… aveți de toate, nu? Ia uite și struguri frumoși… anul trecut am luat niște prune așa mai mari, frumoase, de la dumneavoastră, dar văd că nu aveți acum. De un sfert de oră tot cântărește la legumele mele… și nu le mai termină.

Am ajuns la hrean, usturoi și alte chestii, am luat și niște pere, că poate fac o tartă cu pere. Am luat și mere bune, că așa e când vii în piață, avem și noi piața noastră aici, avem aprozarele noastre.

Mi-am mai luat și niște struguri, dar hai să vă arăt cam cum este… (…) portbagajul meu e plin și o să avem murături și în iarna asta! 340 de lei am dat pe toate murăturile, nu știu dacă e mult sau puțin.

Pe lângă ce am luat pentru murături, am mai luat 5 mere și 1 kilogram de struguri, (…) deci astea au fost prețurile! ”, a menționat Gabriela Cristea, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.  

muraturi de iarna
Cât a plătit Gabriela Cristea pentru legumele necesare murăturilor de iarnă?[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum pregătește Gabriela Cristea limoncello și care sunt pașii pe care îi urmează până siropul este gata. “Puteți să puneți și o păstaie de vanilie.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cine este fostul campion olimpic căutat de FBI pentru crimă: "A ales să devină un criminal”

Mama Andreei Raicu a împlinit o frumoasă vârstă! Cele două au sărbătorit împreună această zi specială: "La mulți ani, mămica mea frumoasă! Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot ceea ce îmi oferi în fiecare zi!"

VIDEO | „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies