Moment inedit de emoționant pentru Andreea Bălan! Tatăl acesteia s-a întâlnit pentru prima oară cu iubitul ei, Victor Cornea: "Își doreau să se cunoască, evident!"

Moment inedit de emoționant pentru Andreea Bălan! Tatăl acesteia s-a întâlnit pentru prima oară cu iubitul ei, Victor Cornea:
Moment inedit de emoționant pentru Andreea Bălan! Tatăl acesteia s-a întâlnit pentru prima oară cu iubitul ei, Victor Cornea: "Își doreau să se cunoască, evident!"

Iubitul Andreei Bălan, Victor Cornea a avut parte de prima întălnire cu tatăl acesteia.

Andreea Bălan  este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste, de la noi din țară. Aceasta are o carieră de succes și mulți ani de activitate pe scenă, dar și o viață personală împlinită, alături de cele două fetițe ale sale, dar și de iubitul său, Victor Cornea. Recent, aceasta a avut un concert mare, iar surpriza serii a fost reprezentată de apariția tatălui său, în cadrul evenimentului organizat chiar de ea.

Tatăl Andreei Bălan s-a întâlnit pentru prima oară cu iubitul ei, Victor Cornea

Citește și: Cum își ghidează Andreea Bălan, fetele, spre un stil de viață sănătos? Care este dieta acestora: „Nu există fast food. Ele n-au mâncat niciodată!”

iubitul ei
Moment inedit de emoționant pentru Andreea Bălan![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre familia sa! „Ai nevoie de multă liniște să poți să-ți faci cu adevărat visul.”

Recent, aceasta a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a vorbit despre marele său eveniment organizat. În plus, cu multă emoție în glas, Andreea Bălan a povestit și faptul că acest moment a reprezentat o premieră și pentru întâlnirea dintre iubitul său, Victor Cornea și tatăl ei, fiind prima oară când s-au văzut.

Susținerea necondiționată venită din partea partenerului său, o face pe artistă să realizeze cât de norocoasă este.

S-au întâlnit pentru prima oară și își doreau să se cunoască, evident. Și cu fetițele, tata s-a bucurat să le vadă pe fetițe. (…) Ne-am văzut în ultimele luni, s-a văzut și cu fetițele, dar ei doi n-au apucat, pentru că Victor e tot timpul pleca la turnee, i vreau să spun că el, Victor m-a susținut din prima clipă, de la prima întâlnire, de când i-am spus că acesta este visul meu, iar acum a și renunțat la

un turneu ca să fie prezent și m-a susținut, a venit cu mine la toate repetițiile, la repetițiile generale, m-a susținut din toate punctele de vedere și sunt foarte recunoscătoare și dacă n-aș fi avut liniștea oferită de el… nu poți să-ți îndeplinești visul tău cel mai mare, dacă nu ai liniște și susținere acasă. (…)

Citește și: VIDEO| „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze- kanald.ro

Citește și: "E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere- stirilekanald.ro

Fiecare capitol a reprezentat o perioadă din viața mea, iar ultimul capitol, capitolul 9, se numește chiar așa “Iubirea Supremă” și a fost un filmuleț de prezentare cu el și vorbeam despre iubirea aceasta autentică și despre vulnerabilitate și despre ce înseamnă să te deschizi cu adevărat într-o relație. (…) Nu, nu au vorbit, nu au avut timp, dar și oamenii prezenți acolo m-au înțeles cu adevărat și au înțeles parcursul meu și de ce în anumite momente, am fost în anumite situații și cât de bine sunt acum!”,

a declarat Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni TV, la Dan Capatos.

victor cornea
Moment inedit de emoționant pentru Andreea Bălan![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre familia sa! „Ai nevoie de multă liniște să poți să-ți faci cu adevărat visul.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Culiță Sterp, șocat de prețul plătit la parcarea din Aeroportul Otopeni: "Doamne ferește! Iar am făcut-o de oaie."

Ileana Sterp a povestit despre cum a fost la târg! Nu au avut timp nici măcar de o pauză: “Nu mai pot, sunt leșinată. A fost o zi nebună!”

VIDEO | „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies