Ce sfat și ce cadou a primit Andreea Mantea de la tanti Maria, o fană înfocată a vedetei Kanal D. "Să vă dea Dumnezeu sănătate, vă mulțumesc din tot sufletul!”

Ce sfat și ce cadou a primit Andreea Mantea de la tanti Maria, o fană înfocată a vedetei Kanal D.
Ce sfat și ce cadou a primit Andreea Mantea de la tanti Maria, o fană înfocată a vedetei Kanal D. "Să vă dea Dumnezeu sănătate, vă mulțumesc din tot sufletul!”

Andreea Mantea se bucură de aprecierea fanilor săi, iar recent aceasta a fost surprinsă de un cadou, dar și de un sfat prețios.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV, de la Kanal D. Vedeta se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, având un băiețel frumos, pe care îl iubește nespus. În plus, aceasta obișnuiește ca de fiecare dată să aibă apariții extraordinare și să încânte privirile prin ținutele sale, care îi pun în evidență silueta. Prezentatoarea TV are întotdeauna grijă la alimentele pe care le consumă, însă recent, aceasta a primit un cadou delicios, de la care nu s-a putut abține.

Ce sfat și ce cadou a primit Andreea Mantea de la tanti Maria, o fană înfocată a vedetei Kanal D

Citește și: VIDEO A avut loc prima apropiere între Alexandra și Dennis! Gagea nu s-a putut abține și a intervenit: "Dennis, ai simțit că am încercat să bag vreo strâmbă?"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: VIDEO Ce a simțit, de fapt, Gagea atunci când a văzut-o pe Alexandra în compania lui Dennis? „Eu știu că am greșit, doamna Andreea.”

În cursul zilei de ieri, vedeta Kanal D a primit o altă vizită din partea doamnei Maria, care îi este fană înfocată. De această dată, i-a adus în dar o farfurie plină de șnițele făcute chiar de mâinile sale, iar cu o zi în urmă i-a adus și gogoși.

Bineînțeles că acest minunat și delicios cadou nu a putut să fie refuzat, iar Andreea Mantea le-a degustat pe loc. Ba chiar mai mult, efortul doamnei Maria crește, dat fiind faptul că vine tocmai din Florești, până la sediul Kanal D, pentru a o surprinde cu drag pe aceasta.

Ieri tanti Maria mi-a adus gogoși, iar astăzi mi-a adus șnițele. Sărut-mâna!! Vă mulțumesc!
Tanti Maria stă în Florești și vine din Florești, a venit și ieri și a venit și astăzi, să-mi aducă… Doamne, să vă dea Dumnezeu sănătate,

vă mulțumesc din tot sufletul!”
, a spus Andreea Mantea, pe contul său de Instagram, la Story, acolo unde a postat un filmuleț cu tanti Maria.

În următorul filmuleț postat la Story, tanti Maria nu pleacă înainte să îi ofere Andreei Mantea un sfat prețios și bun de luat în calcul... în legătură cu bărbații: “ Doamna Andreea, un bărbat numai cu un gram să fie mai frumos ca dracu, că merită o femeie! ”. “

Așa zic și eu! ”, a completat vedeta Kanal D.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Julia îl ia la rost pe Antoni, pentru comportamentul pe care l-a avut cu Moldo! "Tu mereu încerci să înjosești oamenii!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Mihai Bendeac, uimit de prețul rochiei de mireasă pe care a purtat-o de Theo Rose: "Bravo, măi fată!”

Iuliana Marciuc, mesaj emoționant despre timp petrecut cu părinții. Îndemn pentru generația ei: "Scriu acum, ca să vă indemn pe toți, dar mai ales pe cei din generația mea!"

Julia izbucnește în lacrimi! Robi a adus-o la capătul puterilor după ce a făcut-o să sufere: „Îmi este frică...”

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies