Emily Burghelea, mesaj emoționant către bunica ei. Ce fotografii a postat tânăra pe rețelele de socializare. “Am lacrimile în bărbie!”

Emily Burghelea, mesaj emoționant către bunica ei. Ce fotografii a postat tânăra pe rețelele de socializare. “Am lacrimile în bărbie!”
Emily Burghelea, mesaj emoționant către bunica ei. Ce fotografii a postat tânăra pe rețelele de socializare. “Am lacrimile în bărbie!”

Emily Burghelea a postat un mesaj emoționant cu privire la bunica ei.

Emily Burghelea a ținut să-i transmită un mesaj emoționant bunicii sale, pe rețele de socializare, acolo unde a postat și câteva fotografii alături de ea. Cele două au fost pentru prima dată împreună la o prezentare de modă și a mărturisit de faptul că își amintește cu drag de toate momentele în care bunica ei o lua peste tot și o plimba prin cele mai frumoase locuri. Acum crede că a venit momentul să poată să facă acest lucru pentru ea și să-i mulțumească pentru toate lucrurile pe care le-a învățat. 

“Pentru prima dată, cu bunica, la o prezentare de modă!  Când eram mică, Milicuța mă lua cu ea peste tot, în locuri din cele mai interesante și spectaculoase… Acum, la finalul show-ului, mi-a mulțumit, cu lacrimi în ochi. Mi-a spus că m-am făcut mare și că roata s-a întors; a venit momentul să îi ofer eu ei amintiri de neuitat. Entuziasmate ca doi copii, am privit amândouă prezentarea de modă Manuri, din cadrul Bucharest Fashion Week, și ne-am bucurat de momentele Nepoată-Bunică, petrecute împreună…Am rugat-o să se mute la București și mi-a spus că ar vrea, dar

nu poate lua marea cu ea. Pentru ea, acasă înseamnă unde este marea, unde cântă pescărușii și unde briza nu se oprește niciodată.”, a scris Emily Burghelea.

Ce gânduri o încearcă pe Emily Burghelea atunci când o privește pe bunica ei

Citește și: Emily Burghelea, despre accidentul care i-a schimbat viața: „Dumnezeu voia să ne țină acasă! Dumnezeu a făcut tot posibilul ca noi să nu plecăm.”

Emily Burghelea și bunica ei
Emily Burghelea și bunica ei[Sursa foto: Instagram ]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cine este Emily Burghelea. „Nu a fost totul mereu roz între noi.”

În ultima parte a mesajului, tânăra a enumerat toate calitățile pe care le are bunica ei și cum și-ar dori ca peste ani să poată să fie și ea o astfel de bunica pentru nepoții ei.

Este fericită pentru fiecare moment pe care îl petrece alături de ea, dar, totodată, tristă, din cauza faptului că distanța le amplifică dorul în unele momente. 

“O iubesc foarte mult și, uneori, îmi este foarte greu să fiu departe de ai mei. Acum eu locuiesc în alt oraș și ne vedem mai rar și uneori aș vrea să-i am mereu aproape. Dar… acesta este cursul firesc al vieții.

Fiecare pui zboară din cuibul lui când este pregătit, iar Milicuța nu doar că a înțeles asta, ea mi-a dat mereu aripi să zbor! Și m-a încurajat să ajung până departe și așa mult mi-aș dori să pot să-i transmit Amedeei, dar și lui Damian, măcar o fărâmiță din tot ce m-a învățat ea. Feminitate, bunătate, delicatețe, rafinament, stil, candoare, atitudine. Mili le are pe toate, este un om cum doar în filme am mai văzut și mă mândresc să spun că este bunica mea.
La 25 de ani și ea îl avea pe tati, și poate la un moment dat, dacă vrea Dumnezeu, și eu am să devin pentru nepoții mei, ce este ea pentru mine! Visul meu este sa vadă copiii și nepoții mei în mine, exact ce văd eu acum în Mili! Cred că acesta este de fapt, marele câștig al vieții. Iar în acest moment, am lacrimile în bărbie!”,
a
mai spus tânăra pe rețelele de socializare.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Emily Burghelea și bunica ei
Emily Burghelea și bunica ei[Sursa foto: Instagram ]

Emily Burghelea și bunica ei[Sursa foto: Instagram ]

Emily Burghelea și bunica ei[Sursa foto: Instagram ]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Emily Burghelea, despre accidentul care i-a schimbat viața: „Dumnezeu voia să ne țină acasă! Dumnezeu a făcut tot posibilul ca noi să nu plecăm.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D Süsen trece prin momente cumplite

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies