Desertul Cristinei Șișcanu din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute. “Mi s-au lipit buzele!”

Desertul Cristinei Șișcanu din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute. “Mi s-au lipit buzele!”
Desertul Cristinei Șișcanu din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute. “Mi s-au lipit buzele!”

Jurnalista a pregătit un desert delicios în doar 5 minute.

Cristina Șișcanu împarte de fiecare dată din rețetele delicioase pe care le pregătește, iar atunci când are o nouă idee, nu ezită să o împărtășească cu cei din mediul online. De această dată, vedeta TV s-a gândit la un desert pe care l-a văzut pe rețelele de socializare, chiar dacă nu este tocmai ceea ce ei mănâncă de zi cu zi.

Astfel, a făcut un videoclip în care au arătat cum a pregătit ceva dulce, din doar două ingrediente, gata în 5 minute.

Prezentatoarea TV pregătește adesea rețete rapide și sănătoase, însă uneori se mai abate de la regulă și dorește să își surprindă familia cu ceva bun.

Ce desert a pregătit Cristina Șișcanu în 5 minute

Citește și: Ce face Cristina Șișcanu în fiecare săptămână și cum reușește să îi adune la aceeași masă pe toți cei dragi? „Avem tradiție în familie.”

Citește și: Cristina Șișcanu încearcă ciocolata Dubai, alături de fiica ei. Care a fost reacția vedetei? „Doamne! Ce bunătate!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Vedeta TV a luat-o pe fiica ei în bucătărie, iar Mădălin Ionescu le filma pentru a arăta rezultatul final și urmăritorilor din online.

Astfel, aceasta a pus o folie de copt în friteuză, după care a făcut un pat de ciocolată din două tablete de ciocolată cu lapte. Deasupra acestora a adăugat bezele, iar după ce le-a așezat pe toate, le-a lăsat pentru 5 minute, la 200 de grade. Între timp, aceasta a pregătit și biscuiții, deoarece desertul topit va fi luat direct din tavă cu ajutorul lor.

Ideea s-a dovedit a fi o adevărată delicatețe pentru cei trei care au gustat.

Petra a venit cu ideea de a face un sandviș după ce a luat crema pe un biscuite, iar ciocolata topită împreună cu bucățile de bezele au creat un adevărat deliciu pe cerul gurii. Și Mădălina a fost cel care a gustat din desert și a rămas surprins de ce a ieșit într-un timp atât de scurt. Cristina Șișcanu a mai adăugat că un astfel de dulce trebuie mâncat doar o dată pe an.

Cristina Șișcanu: Începem cu ciocolata simplă, cu lapte. 5 minute durează, iar deasupra punem bezele, oricum se vor topi. Le lăsăm 5 minute, la 200 de grade și îi dăm drumul. Am pregătit și biscuiți. Trebuia să mai punem și câteva bucățele de ciocolată deasupra. Uitați-vă cum e! O dată pe an trebuie să mănânci așa ceva, atât!

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Mădălin: Mi s-au lipit buzele! Doamne, ce bun e!

Cristina: Zici că e slime.

Mădălin:  Doar că slime-ul nu se mănâncă.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum pregătește Cristina Șișcanu, hrișca? Vedeta cunoaște rețeta încă din copilărie! "Foarte important, hrișca nu se amestecă pe parcursul fierberii!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies