VIDEO Claudia Puican, despre trecerea de la sat, la oraș. Ce obstacole a întâlnit artista. “Eu eram o fată sărmană.”

VIDEO Claudia Puican, despre trecerea de la sat, la oraș. Ce obstacole a întâlnit artista. “Eu eram o fată sărmană.”
VIDEO Claudia Puican, despre trecerea de la sat, la oraș. Ce obstacole a întâlnit artista. “Eu eram o fată sărmană.”

Claudia Puican a vorbit despre momentul în care a plecat din sat pentru a studia la o școală din oraș.

Claudia Puican, cunoscuta și îndrăgita artistă, are o carieră de succes și împarte scena alături de soțul ei, Armin Nicoară. Deși acum se poate bucura de lumina reflectoarelor și de faptul că poate încânta pe toți cei din jur cu glasul ei, viața artistei nu a fost una deloc ușoară, așa cum aceasta a povestit adesea în cadrul emisiunilor și podcasturilor în care a fost invitată. Chiar dacă a trecut prin numeroase obstacole, nu a uitat niciodată de casa părintească și de locurile în care a crescut, acolo unde a învățat lecții importante pentru viață.

Cum a fost trecerea de la sat, la oraș, pentru Claudia Puican

Citește și: VIDEO Armin Nicoară și soția lui Claudia Puican, nu au reușit încă să aibă un copil. De ce au amânat acest lucru? „Noi ne-am dorit să facem.”

Claudia Puican
Claudia Puican[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican? "Ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!”

Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, artista a vorbit despre momentul în care a fost nevoită să plece de la sat, la oraș, pentru a studia. A recunoscut că a fost uneori cuprinsă de frustrare pentru faptul că se gândea că nu va face față printre toți copiii inteligenți din jurul ei.

Cu toate acestea, a găsit o forță pentru a se acomoda și a se obișnui cu acel stil de educație, iar ulterior a început să se împrietenească cu fete care au ajutat-o să depășească acele momente. Chiar dacă acum totul face parte din trecut, Claudia nu a uitat de momentele mai puțin frumoase din viața ei, legate de copilărie sau familie.  “A intervenit frustrarea că nu mă descurc la oraș și am zis: “vai de capul meu, ce mă fac eu aici?” Erau copii orășeni, care erau și deștepți, într-adevăr.
Ei știau foarte bine materiile. Mi-a fost greu primul semestru, dar cred că aici a intervenit energia dumnezeiască, pentru că dacă nu mă ajuta Dumnezeu să mă acomodez în stilul acesta de educație…Pentru că erau copii de doctori, de profesori. Eu eram o fată sărmană venită de la sat și mi-a fost greu să mă acomodez. Dar m-am acomodat, am început să mă împrietenesc cu fete de acolo, mă ajutau.”,
a povestit Claudia Puican.

Claudia Puican și Armin Nicoară
Claudia Puican și Armin Nicoară[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican? "Ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine a fost, de fapt, Radu Budeanu Senior, soțul regretatei Delia Budeanu

Rugăciunea Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir care alungă necazurile. Ce e bine să rostești

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies