VIDEO Ce părere are Gagea de faptul că Virginia a întrerupt interacțiunea cu Kiprianos. „Tot încerc să o fac să îi placă de mine.”

VIDEO  Ce părere are Gagea de faptul că Virginia a întrerupt interacțiunea cu Kiprianos. „Tot încerc să o fac să îi placă de mine.”
VIDEO Ce părere are Gagea de faptul că Virginia a întrerupt interacțiunea cu Kiprianos. „Tot încerc să o fac să îi placă de mine.”

Gagea reacționează la faptul că Virginia a întrerupt interacțiunea cu Kiprianos.

Lucrurile din Casa Iubirii iau mereu o întorsătură neașteptată, iar acestea surprind chiar și pe cei prezenți în casă. Astfel, după ce Virginia s-a arătat interesată să afle mai multe lucruri despre Kiprianos, iar Gagea a privit neputincios de pe margini, lucrurile se pare că s-au schimbat, iar tânăra s-a gândit să pună punct interacțiunilor cu noul concurent. Gagea nu a putut să nu reacționeze, iar bucuria s-a văzut în ochii lui.

Julia: Gagea, ce părere ai de faptul că Virginia a pus punct interacțiunii cu Kiprianos?

Gagea: Draga mea, am avut încredere în tine mereu, chiar te urmăream în grădină, am zis ce o fi. Ba zâmbește, ba e serioasă.

Virginia: Da, era Gagea acolo după perdea.

Gagea: Mă uitam acolo. Zâmbea, ba era serioasă. Femeia nu ai cum să o cunoști nici după 20 de ani.

Gagea încearcă să o facă pe Virginia să îl placă

Citește și: VIDEO Gagea din Casa Iubirii este de părere că Alexandra este materialistă. „Îl vezi pe unu și te uiți doar la ceasul lui?”

Virginia și Gagea
Virginia și Gagea[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: VIDEO Gagea nu renunță la interacțiunea cu Virginia. „Îmi luminezi zilele.” Kiprianos crede că Gagea face anumite glume intenționat. “Nu reușește nimic”

Julia l-a întrebat ce crede despre acest lucru, iar în timp ce mai mulți concurenți se aflau în grădina casei, Gagea a avut o reacție neașteptată și s-a dus s-o pupe pe obraz pe tânără.

Acesta a mai adăugat că a avut încredere în ea de la început și în alegerile ei, iar Bianca este părere că din câteva glume se poate ajunge la o relație serioasă. Tânărul a adăugat, râzând, că tot încearcă să o facă pe Virginia să-l placă.

Julia:  Deci ești fericit acum? Ți-a revenit zâmbetul pe buze?

Gagea: Rugăciunile.

Și cu ce scop în Casa Iubirii?

Virginia: Eu?

Gagea: Da.

Virginia: De a te cunoaște pe tine, Gagea.

Gagea: M-am emoționat, Virginia, sunt roșu.

Bianca: Eu cunosc foarte multe cazuri unde din glumele astea a început să îi placă de el.

Gagea: Tot încerc să o fac să îi placă de mine.   

Virginia și Gagea
Virginia și Gagea[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Plouă cu complimente și dulcegării în Casa Iubirii! Patrick nu mai poate de dragul Biancăi: "Măi tu emani treaba asta pentru mine, și în pijamale cred că dacă ai fi, înțelegi?"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine a fost, de fapt, Radu Budeanu Senior, soțul regretatei Delia Budeanu

Cum își dorește chef Alexandru Sautner să fie viitorul angajat din bucătăria sa. “Cei care mă întreabă de program și de salariu, nu cred că sunt cei mai potriviți pentru mine”

Kanal D, pe primul loc în audiențe, cu „Asta-i România!”, la nivel național

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies