Ce spune Elena Merișoreanu despre dezamăgirile din lumea artistică. „Vreau să văd vreun tânăr care să spună că nu l-am ajutat.”

Ce spune Elena Merișoreanu despre dezamăgirile din lumea artistică. „Vreau să văd vreun tânăr care să spună că nu l-am ajutat.”
Ce spune Elena Merișoreanu despre dezamăgirile din lumea artistică. „Vreau să văd vreun tânăr care să spună că nu l-am ajutat.”

Elena Merișoreanu a vorbit despre unele dezamăgiri din lumea artistică.

Elena Merișoreanu, cunoscuta și îndrăgita artistă, are o carieră de succes și este mereu în lumina reflectoarelor, acolo unde reușește să îi bucure pe ceilalți cu melodiile sale. Este nelipsită de la emisiunile TV și de la evenimente private, iar de fiecare dată când își face apariția, reușește să surprindă prin glasul său.

Artista a povestit, pentru Mădălin Ionescu, despre momentele în care a ajuns să fie dezamăgită de persoane din jur, fără să-și dorească să le pronunțe numele.

Pentru interpreta de muzică populară, acele persoane pe care le-a crezut ca pe copiii ei, au ajuns, în cele din urmă, să îi scoată anume vorbe. 

„Eu nu voi da nume cine este. Pentru că îi dau prea multă atenție. Trec cu vederea. Eu nu am motive să fiu invidioasă pe absolut nimeni. Nu vreau să-ți spun că persoana de care vorbesc a fost copilul nostru în casă, a fost copilul nostru de suflet.

Ca să o aduc aici, un an am insistat și nu au primit-o. Și am făcut duet cu ea ca să o bag peste tot. A fost mai mult decât copilul nostru.”, a spus Elena Merișoreanu.

Ce crede Elena Merișoreanu despre discuțiile pe care le aude în lumea artistică

Citește și: Elena Merișoreanu, mărturisiri neștiute despre părinții săi: „Tata era un om foarte bun, dar femeia era tratată ca un lucru de casă, ca o slugă! Cânta la fluier foarte frumos!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Elena Merișoreanu, frânturi din copilărie. Cum arăta viața de familie a artistei. „Lumină electrică nu aveam. Vorba lui conta mai mult decât nu știu câte curele.”

Cu toate acestea, Elena Merișoreanu spune că se bucură de tot ceea ce trăiește în prezent și că încearcă să facă o selecție în anumite evenimente pe care le are în viața ei.

Totodată, artista este de părere că a oferit ajutor tuturor tinerilor aflați la început de drum, iar ei nu ar putea contesta acest lucru.   

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

„Îmi aduc aminte că atunci când mă duceam la Vâlcea, mi-a zis, „du-i și Claudiței varză”, îi place varză cu carne. Iar acum să-mi spui că sunt invidioasă, că sunt bătrână. Eu am familie, am nepoți, strănepoți. Nu am de ce să fiu. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt solicitată, nu mă duc pe unde sunt solicitată. Mi-au venit nu știu câte Revelioane, dar le mai selectez. Regret și îmi pare rău că s-a întâmplat lucrul acesta, dar vreau să văd vreun tânăr care ar intra în direct și să spună că nu l-am ajutat.”

, a mai spus artista.

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Elena Merișoreanu a vorbit despre faptul că a fost absentă în viața copiilor ei! „Am avut prilejul să întâlnesc personalități, să fiu apreciată.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine a fost, de fapt, Radu Budeanu Senior, soțul regretatei Delia Budeanu

Ce trebuie să știe femeile despre cardurile de alimente. Câți bani se mai acordă de la 1 ianuarie

Kanal D, pe primul loc în audiențe, cu „Asta-i România!”, la nivel național

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies