Cum își dorește chef Alexandru Sautner să fie viitorul angajat din bucătăria sa. “Cei care mă întreabă de program și de salariu, nu cred că sunt cei mai potriviți pentru mine”

Cum își dorește chef Alexandru Sautner să fie viitorul angajat din bucătăria sa. “Cei care mă întreabă de program și de salariu, nu cred că sunt cei mai potriviți pentru mine”
Cum își dorește chef Alexandru Sautner să fie viitorul angajat din bucătăria sa. “Cei care mă întreabă de program și de salariu, nu cred că sunt cei mai potriviți pentru mine”

Chef Alexandru Sautner a vorbit despre cum își dorește să fie posibilul candidat din bucătăria sa.

Alexandru Sautner este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, care împarte de fiecare dată rețete delicioase pentru toți iubitorii gastronomiei, iar pe rețelele de socializare reușește să surprindă mereu cu trucuri inedite despre mâncare, dar și cu sfaturi pe care le oferă tuturor celor ce își doresc să intre în această lume. Astfel, așa cum a obișnuit deja să posteze în mediul online, acesta a povestit despre ce și-ar dori să audă la angajații lui și care sunt lucrurile ce-l fac să stea departe de viitorii posibili angajați în bucătărie.

  “Ce aș vrea eu să aud de la un viitor posibil angajat atunci când vine la interviu. Cei care mă întreabă de program și de salariu, nu cred că sunt cei mai potriviți pentru mine. Potrivit este acela care spune “Lăsați-mă să intru în bucătărie, vedeți ce pot să fac și după aceea puteți să mă valorificați, să-mi oferiți dumneavoastră un salariu și un program.”

Pentru că o să fiți mult mai câștigați. S-ar putea să ai o surpriză și să primești mai mulți bani decât ți-ai dorit.”, a spus chef Alexandru Sautner.

Ce sfaturi oferă bucătarul celor care vor să intre în bucătărie

Citește și: Chef Alexandru Sautner, trucuri pentru mâncarea sărată. Ce trebuie să facem atunci când adăugăm prea multă sare în mâncare? „Sunt multe secrete, deci nu aruncați mâncarea.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Chef Alexandru Sautner
Chef Alexandru Sautner[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Chef Alexandru Sautner, impresionat de gestul unui angajat: „Le cunoșteam situația, era greu pentru toată lumea, însă am fost foarte impresionați.”

Bucătarul a mărturisit că își dorește ca oamenii să fie sinceri cu el și să recunoască lucrurile pe care nu știu să le gătească, iar în funcție de cât de mult își dau silința în bucătărie, să fie evaluați de către chef cu privire la program sau despre venitul lunar. 

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

“Pentru mine este foarte important să fii corect și sincer. Să-mi spună ce știe să facă, și ce nu știe să facă, pentru că nu trebuie să mă impresioneze, oricum îl văd după aceea în bucătărie.

“Chef-ule, nu știu să facă asta, nu știu să fac asta, însă îmi doresc să învăț.” Pentru mine sunt cei mai buni. Să le simți pasiunea, dorința de a învăța. Cel care mă întreabă câți bani, câte ore lucrezi, ei nu au ce căuta la mine în bucătărie. Pentru că noi cu toții știm că bucătăria este o muncă de sacrificiu. Te uiți la ceas când intri, dar nu știi când ieși.”,
a mai spus bucătarul.

Chef Alexandru Sautner[Sursa foto: Facebook]

@alexandrusautner 🧐 Ce aș vrea să aud de la un posibil viitor angajat? 👉 Îți spun aici: #interviu #angajat #bucatarie #horeca #chef #chefalex ♬ sunet original- Alexandru Sautner



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Chef Alexandru Sautner, trucuri pentru mâncarea sărată. Ce trebuie să facem atunci când adăugăm prea multă sare în mâncare? „Sunt multe secrete, deci nu aruncați mâncarea.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine a fost, de fapt, Radu Budeanu Senior, soțul regretatei Delia Budeanu

Top coafuri pentru mirese la modă toamna aceasta

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies