VIDEO Motivul pentru care Diana Matei nu i-a spus tatălui ei că este însărcinată. “Cel mai rău lucru pe care tata mi l-ar fi putut spune. Mă paraliza frica.”

VIDEO Motivul pentru care Diana Matei nu i-a spus tatălui ei că este însărcinată. “Cel mai rău lucru pe care tata mi l-ar fi putut spune. Mă paraliza frica.”
VIDEO Motivul pentru care Diana Matei nu i-a spus tatălui ei că este însărcinată. “Cel mai rău lucru pe care tata mi l-ar fi putut spune. Mă paraliza frica.”

Diana Matei a vorbit despre motivul pentru care i-a ascuns tatălui ei că este însărcinată.

Diana Matei a povestit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre motivul pentru care nu i-a spus tatălui ei că este însărcinată. Familia nu a fost de acord încă de la început cu relația sa, fapt pentru care i-a fost extrem de teamă să nu audă din gura lui că l-a dezamăgit. Artista a avut întotdeauna o conexiune specială cu tatăl ei și se înțelegeau dincolo de cuvinte. 

“Cel mai rău lucru pe care tata mi l-ar fi putut spune era să spună că l-am dezamăgit. Nimic nu a fost pe lumea asta și nu este ceva mai dureros decât aceste cuvinte pentru mine. Eu sunt copil singur la părinți. Pentru mine tata, pentru că am avut o conexiune specială cu tata, cred că toate fetele au o conexiune foarte special. Tata nu m-a certat în mod firesc, așa cum mă așteptam eu, nu a fost foarte dur cu mine.

Tata avea așteptări de la mine și aveam o conexiune dincolo de cuvinte. Doar că mi-era frică, mă paraliza frica. Nu am putut. (Nr. Să îi spună că este gravidă) M-ar fi durut prea tare dezamăgirea pe care o citeam în ochii lui.”, a povestit Diana Matei.

Motivul pentru care Diana Matei nu i-a spus tatălui său că este însărcinată

Citește și: VIDEO Motivul pentru care Diana Matei a fost geloasă pe bona fiului ei. “Vorbeau reproșurile pe care eu mi le aduceam mie.”

Diana Matei
Diana Matei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Diana Matei, despre teama din rolul de mamă. Când ar putea artista să îi spună „nu” copilului ei. „Ți-e teamă să nu fie rănit, ți-e teamă să nu pățească ceva.”

Acum, artista spune că și-ar fi dorit ca tatăl ei să-l vadă pe soț la acea vreme, exact așa cum îl vede acum, și rămâne surprinsă în prezent de faptul că îi spune adesea că o iubește.

Chiar dacă își propunea de foarte multe ori să vorbească cu el, acea frică pe care o simțea era de nedescris, iar legătura dintre ei a devenit una specială în momentul în care ea și-a făcut curaj să-i spună tot ce simte. 

“El nu era de acord cu decizia mea, nu era împlinit și nu vedea bucuria pe care o simțeam în acele momente. Aș fi vrut să-l vadă pe bărbatul pe care-l iubesc așa cum îl vedea astăzi, după ce l-a cunoscut.

Mergeam spre casă și îmi propuneam să-i zic lucruri, iar când ajungem la fața lui, eram paralizată, începeam să plâng sau nu spuneam nimic. Începeam să tremur pentru că nu aveam curajul să o fac. De foarte multe ori a fost mândru în viața mea, și acum este mândru și îmi spune, a fost un șoc pentru mine, acum, la vârsta mea, să-mi spună tata “te iubesc”. Nu auzi lucrurile astea, foarte rar le primeai în copilărie, nu se spunea în permanență cum spunem noi “te iubesc”.
Acum îmi spune foarte des pentru că am putut să-i spun tot ce simt și că am putut să-i spun ce este important pentru mine, cât de importante sunt rădăcinile mele. Este tot pentru mine.”,
a mai spus artista.

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

Diana Matei
Diana Matei[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Diana Matei, despre teama din rolul de mamă. Când ar putea artista să îi spună „nu” copilului ei. „Ți-e teamă să nu fie rănit, ți-e teamă să nu pățească ceva.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine a fost tatăl Deliei Budeanu și ce meserie avea: "Toate sunt creațiile tatălui meu. I-au luat 33 de ani..."

Cum pregătește Florentina Opriș cartofii și care este momentul din zi când alege să îi consume. „I-am tăiat așa cum îi tai de obicei pentru a fi prăjiți”

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies