Lucrurile care o ajută pe Andreea Raicu să fie mai bine, în zilele în care se simte epuizată. „Cele mai importante pentru mine și de la care încerc să nu mă abat”

Lucrurile care o ajută pe Andreea Raicu să fie mai bine, în zilele în care se simte epuizată. „Cele mai importante pentru mine și de la care încerc să nu mă abat”
Lucrurile care o ajută pe Andreea Raicu să fie mai bine, în zilele în care se simte epuizată. „Cele mai importante pentru mine și de la care încerc să nu mă abat”

Andreea Raicu a vorbit despre cum reușește să își schimbe starea de spirit, atunci când zilele sunt foarte tensionate pentru ea.

Andreea Raicu, cunoscuta vedetă de televiziune, antreprenoare și adepta unui stil de viață sănătos, este mereu activă în mediul online, iar pe lângă proiectele importante pe care le aduce în fața publicului, aceasta vine și cu numeroase alte aspecte care le pot fi de ajutor celor ce o urmăresc. Conexiunea de pe rețelele de socializare este una extrem de puternică, iar de fiecare dată când are ceva de împărțit cu cei din online, nu ezită să o facă.

Pentru a reuși întotdeauna să realizeze toate obiectivele, aceasta are un stil de viață echilibrat și câteva reguli de la care nu se abate.

  „Provocarea este să lansezi trei lucruri care te ajută să fii un pic mai bine cu tine. Și cred că cele mai importante pentru mine și de la care încerc să nu mă abat, deși uneori nu-mi iese. Primul lucru este somnul, pentru că atunci când dorm, mintea mea este odihnită, corpul meu este odihnit, inflamația scade și sunt mult mai bine, mai concentrată și mai puternică.

Am mai mare reziliență la tot ceea ce se întâmplă în jur și pot controla stresul mult mai bine.”, a spus Andreea Raicu.

Ce face Andreea Raicu atunci când își dorește să echilibreze după o zi obositoare

Citește și: Mama Andreei Raicu a împlinit o frumoasă vârstă! Cele două au sărbătorit împreună această zi specială: "La mulți ani, mămica mea frumoasă! Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot ceea ce îmi oferi în fiecare zi!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Andreea Raicu
Andreea Raicu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Raicu, despre momentele stresante din viața ei. Ce le transmite celor care spun despre ea că are o viață lipsită de griji? „Nu cu toată lumea simțim nevoia să ne deschidem.”

De această dată, pe rețelele de socializare, vedeta TV a vorbit despre trei lucruri foarte importante pentru ea, pe care încearcă să le facă de fiecare dată când se simte epuizată.

Somnul este extrem de important, iar atunci când se simte obosită, alege să facă această pauză pentru minte și corp. Nu uită nici de meditații, iar atunci când vine acasă obosită după o zi întreaga de birou, preferă să facă o plimbare sau să stea jumătate de oră în parc cu animalul de companie, pentru a se conecta cu natura din jur.

Citește și: Unde au plecat Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în plin scandal cu familia artistului. Ce au făcut imediat după cununia civilă a lui Iancu- kanald.ro

Citește și: Trecerea la ora de iarnă 2024: Cum, când și de ce se schimbă ora în România?- stirilekanald.ro

  „Un alt lucru este meditația, iar celălalt lucru este mersul în natură. Și dacă nu reușesc să merg în natură, măcar fac o plimbare în fiecare zi pentru că mersul uneori mi se pare prea mult. Vin de la birou și simt nevoia să mă plimb cu câinele sau pur și simplu să merg în parc jumătate de oră să pot să mă conectez la natură sau undeva afară după ce am stat o zi întreaga la birou.”

, a mai spus vedeta TV.

Andreea Raicu
Andreea Raicu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Andreea Raicu, despre momentele stresante din viața ei. Ce le transmite celor care spun despre ea că are o viață lipsită de griji? „Nu cu toată lumea simțim nevoia să ne deschidem.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cum comentează Raluca Pastramă imaginile indecente pe care le-a dezvăluit Pepe: "Și-a arătat adevărata lui față și adevăratul lui scop și interes"

De ce sunt parfumurile orientale un must-have pentru femei?

Kiprianos a mărturisit că aștepta o fată ca Elena în „Casa iubirii”: „Îmi plac blondele”. Tânărul pare nerăbdător să o cunoască: „Ne-am potrivi?”

Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită


Cookies