Georgiana Lobonț, despre momentul în care a aflat de pierderea sarcinii. „Vestea am primit-o de la domnul doctor, cu copiii de față și cu bunica.”

Georgiana Lobonț, despre momentul în care a aflat de pierderea sarcinii. „Vestea am primit-o de la domnul doctor, cu copiii de față și cu bunica.”
Georgiana Lobonț, despre momentul în care a aflat de pierderea sarcinii. „Vestea am primit-o de la domnul doctor, cu copiii de față și cu bunica.”

Georgiana Lobonț a făcut destăinuiri cu privire la momentul în care a aflat că a pierdut sarcina.

Georgiana Lobonț, cunoscuta și îndrăgita artistă, are o carieră de succes și se poate bucura atât de lumina reflectoarelor, la evenimentele la care participă, cât și de familia ei frumoasă, pe plan personal. Aceasta are doi copii, iar familia ei era pe cale să se mărească, în momentul în care aflat că este însărcinată cu al treilea copil.

Din nefericire, bucuria s-a transformat imediat în tristețe, iar în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, artista vorbit despre momentul în care aflat că a pierdut sarcina.

A mers împreună cu copiii ei și mama soacră la un control, pentru a-i asculta inimioara, iar vestea a primit-o chiar în timpul ecografului, de față cu cei mici și bunica lor. 

„Creierul meu nu putea să accepte că nu mai am în burtică bebelușul. Întărirea mea cea mai mare au fost copiii. Nu știu cum s-a întâmplat că am fost la spital cu copiii și cu mama Nico, cu soacra mea.

Copiii să vadă bebelușul, să vadă frățiorul, să asculte inimioara și vestea am primit-o de la domnul doctor, cu copiii de față și cu bunica. Și inimioara nu mai bătea.”, a povestit Georgiana Lobonț.

Cum au reacționat copiii Georgianei Lobonț când au auzit că mama lor a pierdut sarcina

Citește și: Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Georgiana Lobonț
Georgiana Lobonț[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Georgiana Lobonț, despre începutul poveștii sale de iubire cu Rareș Ciciovan! Cum a fost artista cerută în căsătorie: „Nimeni nu a crezut în aspirațiile noastre. A fost totul așa modest.”

Cel mai mare sprijin pentru artistă i-a fost oferit chiar de copii, iar, în ciuda vârstei mici pe care o au, aceștia au găsit puterea să o încurajeze și să-i spună că va trece peste acest obstacol și că este important că îi are pe ei.

Artista a trecut prin momente grele și a mai mărturisit că nu a putut concepe faptul că bebelușul nu mai este în burtică. 

„Copiii pentru mine au fost cea mai mare putere. Irina a zis: „Mami, dar nu-i nimic. Bine că ne ai pe noi și că nu suntem noi morți”. Așa a zis Irina, care avea patru ani. Și Edi a zis: „Mami, nu-i nimic, că mamele mai trec prin lucruri de-astea.”

Pentru că el îl auzise pe domnul doctor înainte.”, a mai spus artista.

Georgiana Lobonț
Georgiana Lobonț[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Georgiana Lobonț, despre începutul poveștii sale de iubire cu Rareș Ciciovan! Cum a fost artista cerută în căsătorie: „Nimeni nu a crezut în aspirațiile noastre. A fost totul așa modest.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cum comentează Raluca Pastramă imaginile indecente pe care le-a dezvăluit Pepe: "Și-a arătat adevărata lui față și adevăratul lui scop și interes"

Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

Kiprianos a mărturisit că aștepta o fată ca Elena în „Casa iubirii”: „Îmi plac blondele”. Tânărul pare nerăbdător să o cunoască: „Ne-am potrivi?”

Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită


Cookies