Blondina a pregătit un mic dejun delicios și rapid și a împărtășit modul de preparare cu cei din mediul online.
Giulia Nahmany este mereu activă pe rețelele de socializare, iar în mediul online reușește să împartă de fiecare dată rețete delicioase și sfaturi care le pot scoate pe doamne și domnișoare din impas atunci când nu știu ce să gătească în bucătărie. Aceasta este adepta unui stil de viață sănătos și reușește din doar câteva combinații să obțină preparatul ideal pentru un mic dejun, prânz sau cină, iar când vine vorba de a înlocui anumite alimente, găsește cea mai bună soluție pentru un stil de viață echilibrat.
De această dată, Giulia a pregătit un mic dejun inedit, bogat în proteine și fibre, care să te ajute până la următoarea masă. „Este important să mâncăm cât mai sănătos și cât mai corect, dar și cât mai divers. Tu câte opțiuni de preparate pentru micul-dejun ai? Hai să îți arăt o rețetă noua pe care o poți încerca chiar acum! Este super simplă, incredibil de savuroasă și bogată în proteine și fibre, de care știi că ai mare nevoie.”,
a spus Giulia Nahmany. Aceasta a dezvăluit și ingredientele de care aveți nevoie pentru micul dejun.
Ingrediente:
1-2 lipii fără gluten (poți alege și lipii normale)
1 cutie cottage cheese
2 ouă
Câteva frunze de spanac proaspăt
4-5 roșii cherry
O lingură de parmezan ras
Cum pregătește Giulia Nahmany un mic dejun rapid și delicios
Totul este foarte ușor, astfel că Giulia așează două lipii într-un vas termorezistent, adaugă o cutie de brânză, două ouă, câteva frunze de spanac proaspăt, sare și piper, apoi amestecă totul. Deasupra adaugă roșiile cherry și o lingură de parmezan ras. Ulterior, pune totul la cuptor pentru 10 minute, la 200 de grade, iar micul dejun este gata. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă bucurați de el.
„Mod de preparare: Așează într-un vas termorezistent 1-2 lipii (eu am optat pentru lipii fără gluten), adaug o cutie de cottage cheese, 2 ouă, câteva frunze de spanac proaspăt, sare și piper, roșii cherry și o lingură de parmezan ras. Introdu totul în cuptor, la aproximativ 200 de grade, timp de 10 minute (cu aproximație) și asta e tot. Nu îi rămâne decât să te bucuri de un mic-dejun consistent, complet din punct de vedere nutritiv și care îți va ține de foame excelent până la următoarea masă principală a zilei, indiferent cât de activă ești.”,
a mai adăugat Giulia Nahmany pe rețelele de socializare.