Care este secretul pentru un pește la grătar perfect? Gabriela Cristea dezvăluie trucul său: "Am încins bine grătarul și punem peștele să fie așezat așa cum trebuie!"

Care este secretul pentru un pește la grătar perfect? Gabriela Cristea dezvăluie trucul său:
Care este secretul pentru un pește la grătar perfect? Gabriela Cristea dezvăluie trucul său: "Am încins bine grătarul și punem peștele să fie așezat așa cum trebuie!"

Prezentatoarea TV a pregătit, de această dată, pește la grătar alături de o salată fresh și sănătoasă.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Pe lângă acest aspect, vedeta și-a dezvoltat și abilitățile de bucătar, iar deseori ne uimește cu rețete diverse și gustoase, pe pagina sa de Facebook, iar de această dată, in cursul zilei de ieri, jurnalista a pregătit o altă rețetă delicioasă, și anume pește la grătar.

Pește la grătar, pregătit de Gabriela Cristea

Citește și: Prin ce peripeții au trecut Gabriela Cristea și Tavi Clonda, la întoarcerea în România? „Infractorul de pe aeroport!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cât a plătit Gabriela Cristea pentru un mic dejun în Paris? "Măi, când vii la Paris, trebuie să trăiești experiența culinară!"

Ingrediente

  • Un pește
  • Salată iceberg
  • Sare
  • Ridichi
  • Roșii cherry
  • Ardei gras
  • Sare celtică
  • Ceapă
  • Ulei de sâmburi de struguri
  • O lămâie

Mod de preparare

Citește și: Criss își iese din minți și izbucnește în lacrimi din cauza lui Antoni! „Taci!”. Aflați ce-i spune concurentul în „Casa iubirii” sâmbătă, 2 noiembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Se spală rufe azi, 2 noiembrie 2024, de Moșii de Toamnă? Iată ce spun preoții despre tradițiile din Sâmbăta Morților- stirilekanald.ro

  1. Mâncărurile gătite sunt cele care durează cel mai mult să fie gătite, așa că o să facem o mâncare și în aproximativ 15-16 minute o să ne încadrăm. Avem peștele acesta pe care o să-l punem pe grătar și de fapt… să îl facem pe el pe grătar durează cel mai mult, pentru că eu îl pun la dimensiunea la care îl am eu, îl pun 9 minute pe o parte și 9 minute pe o parte, ca să fie impecabil făcut, iar în același timp și suculent și imediat o să gătim și o salată,
    dar întâi o să mă duc să pun peștele pe grătar ca să mai scurtăm un pic din timp și după aceea mă întorc să facem împreună salata.
  2. Am încins bine grătarul și punem peștele să fie așezat așa cum trebuie și deasupra punem și o folie de aluminiu și fixăm ceasul la 9 minute.
  3. Cât se face pestele, hai să facem salata.
    Avem aici un sfert de căpățână de salată, o tai destul de mare, pentru că mie așa îmi place. (…) Apropo de pește, să știți că eu am pus doar un praf de sare pe el, în mod normal, când faceți pește la grătar, ar trebui să puneți un pic mai multă sare pe pielea peștelui, pentru că are dublu rol: o dată că nu se lipește peștele și doi la mână, că peștele oricum își trage sare exact cât are nevoie.
    (…)
  4. Pe lângă asta, mai avem nevoie și de niște ridichi (…) am aici și niște roșii, din astea mici, lunguiețe pe care le tai pe jumătate și le pun în salată. A venit rândul și ardeiului, pe care îl tai și pe acesta fâșiuțe, pun și niște sare celtică peste ceapă pe care am tăiat-o fâșiuțe, n-o să mai pun altă sare la salata noastră și o frecăm bine, bine.
    Mie îmi place să fie frecată, pentru că nu mai este atât de iute. (…) Punem o lingură de ulei de sâmburi de struguri, am aici o lămâie mai mică stoarsă. (….) Amestecăm totul și masa noastră este gata!
    ”, a explicat Gabriela Cristea, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cât a plătit Gabriela Cristea pentru un mic dejun în Paris? "Măi, când vii la Paris, trebuie să trăiești experiența culinară!"

După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor

Primele imagini din penthouse-ul în care urmează să se mute Culiță Sterp cu Daniela Iliescu

Ce spune Irina Rimes despre destinul tragic al bunicii sale: "Am amintiri destul de întunecoase"

Varză a la Cluj, preparată de Roxana Blenche. Află secretul combinației de ingrediente cu un rezultat reușit! "În tigaie adăugăm șuncă afumată, tăiată cuburi și varză, în cealaltă oală!"

Halit Özgür Sarı, protagonistul serialului Inimă rebelă, surprins în ipostaze uluitoare în compania unei colege de breaslă! Iată cum au fost fotografiați cei doi actori dincolo de platourile de filmare

Românii Gabi, Dana și fiica lor Alex au fost găsiți morți într-un garaj din Valencia. Tăvălugul apei i-a luat prin surprindere


Cookies