6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi. Iată sfaturile care îți vor scoate deserturile din anonimat

6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi
6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi

Aceste trucuri te vor ajuta de fiecare dată atunci când urmează să pregătești un desert. Cum să aduni pe toți cei dragi la masa și sfaturile de care ai nevoie.

Doamnele și domnișoarele iubesc adesea să petreacă ore în bucătărie, iar acestea realizează preparate care mai de care mai gustoase pentru a impresiona familia și pe toți cei care urmează să vină la masă. Fiecare mic sfat ne ajută să obținem cele mai bune combinații, iar atunci când vine vorba de cum să facem un preparat rapid și corect, ne vin în ajutor și diferite trucuri pe care să le avem în vedere.

Când vine vorba de prăjituri sau anumite preparate care necesită o tușă personală de creativitate, este bine să știi cum să faci acest lucru încât să poți scoate din anonimat întreg preparatul, așa că iată de ce ai nevoie, atunci când vrei să pregătești o masă inedită.

Sclipiciul comestibil

Citește și: 5 sfaturi pentru a găti pastele ca un italian

6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi
6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi[Sursa foto: freepik]

Citește și: Prăjitură cu nucă, ciocolată și biscuiți, rețeta Roxanei Blenche. „Este senzațională. Este foarte bună, texturată și aromată!”

Dacă iubești și tu să faci deserturi, iar întreaga familie se adună în jurul mesei atunci când le pregătești, poți recurge la câteva trucuri, care să surprindă, pe lângă gustul inedit pe care preparatul îl va avea. Astfel, dacă în jurul mesei sunt prezenți și copii, nu ezita să apelezi la sclipiciul comestibil, care poate fi adăugat peste orice prăjitură pe care o prepari, la rece sau

la cuptor. În doar câteva secunde preparatul este gata, iar în funcție de tematica evenimentului sau gustul prăjiturii, acesta poate fi de diferite culori.

Prăjituri cu șablon de dantelă

6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi
6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Indiferent la ce prăjitură vei apela să-ți încânte papilele gustative, poți face oprire la un magazin cu diferite ornamente pentru preparate, iar șablonul de dantelă este tot ce ai nevoie pentru a scoate din anonimat desertul tău.

Fie ca alegi să realizezi o dantelă clasică alba din zahăr, fie că vei merge pe anumite culori, farfuriile ornate cu acest model, în mijlocul cărora se găsește desertul, cu siguranță vor atrage toate privirile din jurul mesei.

Vârtej colorat pentru brioșele tale

6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi
6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi[Sursa foto: freepik]

Atunci când alegi să ornezi brioșe, chec sau torturi, renunță în a mai face acele forme dintr-o singură culoare, astfel că poți face totul mult mai interesant, alegând o pungă specială pentru acest lucru cu două sau patru duze pentru ornat.

Așa vei putea să te bucuri de toate culorile preferate direct în farfurie, iar deasupra nu uita să adaugi și bomboane, în contrast cu nuanța aleasă pentru cremă.

Realizează ciocolata topită preferată chiar la tine acasă

6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi
6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi[Sursa foto: freepik]

De multe ori nu avem timpul necesar să pregătim anumite creme de la 0, iar ciocolata topită ne poate ajuta în foarte multe situații, atunci când trebuie să pregătim un desert.

Dacă ai o ciocolată preferată sau o aromă pe care o consumi în mod normal și ți-ai dori să devină glazură pentru desertul tău, apelează la ciocolata topită la cuptor, lent, iar tot ce trebuie să faci este să pui în tava cuptorului apă, iar în borcane să adaugi ciocolata care urmează să se topească la aburi. Astfel, vei obține crema preferată, iar ciocolata pe care o consumi în mod obișnuit va deveni cea mai gustoasă cremă.

Citește și: FOTO| Silviu Prigoană a fost înmormântat în secret! Primele imagini de la locul de veci al regretatului afacerist- kanald.ro

Citește și: Mihaela Prigoană rupe tăcerea. Adevărul despre...- stirilekanald.ro

Folosește ouă la temperatura camerei pentru prăjiturile tale

6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi
6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi[Sursa foto: freepik]

Cu siguranță nu te-ai gândit la un anumit aspect atunci când vine vorba de ouăle pe care urmează să le pui în prăjiturile tale sau în anumite blaturi. Astfel, acestea trebuie folosite tot timpul de la temperatura camerei și nu se puse direct din frigider pentru a le pune peste creme sau făină, deoarece nu ne va ieși rezultatul dorit. Dacă și tu ai uitat să scoți ouăle de la frigider, cel mai bine este să te folosești de o oală cu apă caldă și să le lași timp de câteva minute.

Scăpați de bulele de aer din blatul de tort

6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi
6 trucuri pentru coacere pe care trebuie să le știi[Sursa foto: freepik]

Dacă urmează să realizați un blat de tort, iar de cele mai multe ori, acesta se coace cu bule în interior, tot ce trebuie să faceți pentru a scăpa de ele este, după ce ați turnați compoziția în tavă, să loviți recipientul de masă de câteva ori, pentru că aceasta să se așeze uniform și bulele de aer să se spargă.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Tort “Trufă”, desertul pregătit de Cornelia Rednic! „Ce minunăție avem aici! E pufos!”

Atac la Silviu Prigoană, chiar și după ce a murit! ”L-am blestemat!”

Silviu Prigoană a fost înmormântat în secret! Fiul său cel mare, Honorius, a confirmat totul. PRIMELE IMAGINI de la locul său de veci: „A fost depus în cavoul familiei” | EXCLUSIV

Decizia neașteptată luată de familia lui Silviu Prigoană! Marele om de afaceri a fost înmormântat în mare secret

Ne așteaptă un fenomen astronomic impresionant! Ce se întâmplă în luna noiembrie?

FOTO | Silviu Prigoană a fost înmormântat în secret! Primele imagini de la locul de veci al regretatului afacerist

Cum arată CAVOUL lui Prigoană! FOTO EXCLUSIV


Cookies