Gabriela Cristea a dezvăluit cum pregătește rulada cu foi de bezea.
Vedeta TV este mereu activă în mediul online, iar aceasta reușește să pregătească rețete delicioase pentru întreaga familie, pe care le împarte cu toți cei din mediul online.
Ingrediente foaie de bezea:
- 3 albușuri
- 80 g zahăr tos
- 60 g zahăr pudră
- O linguriță oțet
- Un praf de sare
- Fulgi de migdale
Ingrediente cremă pentru ruladă:
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
- 250 g mascarpone
- 200 g frișcă
- Esență vanilie
- 2 linguri zahăr pudră
- Mure
- Zmeură
- Afine
Prezentatoarea TV începe prin a face foaia de bezea, din doar câteva ingrediente, astfel că a explicat cât de ușor este de realizat și cât trebuie să stea la
Cum pregătește Gabriela Cristea crema pentru rulada cu foaie de bezea
Citește și: Igor Cuciuc își urlă neputința: Andreea, întoarce-te acasă! Durere sfâșietoare- stirilekanald.ro
Cât timp foaia de bezea este la cuptor, aceasta pregătește crema din mascarpone, esență de vanilie și frișcă, amestecă totul, iar după ce a scos foaia, întinde crema și adaugă un strat generos de fructe, după care rulează. „Între timp spălăm fructele de pădure. Eu am ales zmeură cu mure și afine. Le spălăm, apoi trebuie să stea la scurs pentru a nu avea apă deloc. Fructe puneți cam câte considerați de cuviință. Mie îmi place să pun câteva fructe. Cam așa arată foaia de copt după 25 de minute. O dăm deoparte. Presărăm o foaie cu zahăr pudră peste tot ca să nu se lipească foaia de bezea, punem una peste alta, iar cea mai mare operațiune este să desfacem foaia de copt de pe bezea, mai ales că stratul a fost destul de subțire. Punem în bolul de bătut 250 g de mascarpone și 200 g de frișcă. Avem și o esență de vanilie și mai pun și două linguri zdravene de zahăr pudră. Amestecăm totul și crema e gata. Întindem crema cât mai uniform cu răbdare. Am spălat fructele și încep să le pun cât mai uniform, să fie fructe peste tot, iar acum începem să rulăm cât mai strâns, ca să iasă o ruladă bună. Ce frumoasă este! La sfârșit, după ce am rulat bine, punem într-o tavă. La final mai punem și zahăr pudră și cam asta este. Ar putea fi o rețetă foarte bună pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Nu e greu de făcut și este extraordinar de bună.”, a mai adăugat vedeta TV.