Aceasta reteta este absolut deliciosa! Gustul te duce cu gandul la copilarie si te va face sa o prepari de mai multe ori.
Ingrediente:
300 gr faina
5 oua
220 gr unt
170 gr zahar
70 ml lapte
1 lingurita praf de copt
1 plic zahar vanilinat
500 gr piersici
3 pere
zahar brun dupa gust
putin suc de lamaie
sare
Pentru crema:
70 gr zahar
350 gr smantana semidegresat
cativa fulgi de decor
Mod de preparare:
1.
Spala piersicile, injumatateste-le si tine-le 2 minute in apa clocotita, dupa care trece-le prin jetul de apa rece si cojeste-le.
2. Pune piersicile curatate intr-un bol, cu zaharul brun. Trebuie sa se macereze vreo 20 de minute.
Citeste continuarea aici.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro