Reteta aceasta se face din ingrediente simple pe care le ai deja in casa. Este un desert perfect in post.
Ingrediente:
4 mere
100 gr zahar granulat
150 gr faina de grau
1 lingurita scortisoara
50 ml ulei de gatit
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Pentru decor:
1 lingura zahar brun
1 lingurita scortisoara
Reteta prajitura de post: tort de banane si nuci! E gata imediat
Mod
1. Spala, curata si taie merele in cubulete.
2. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune merele in ea.
3. Adauga apoi faina si scortisoara, iar dupa aceea uleiul.
5. Toarna compozitia peste merele din tava.
6. Presara zaharul brun si scortisoara si baga tava in cuptorul incins la 185 de grade Celsius, pentru 35-40 de minute.
Cornulete de post cu cacao- rapide si delicioase
Sursa, foto: Culinar.bzi.ro