Aceasta reteta de maioneza de post este delicioasa si se prepara rapid.
Ingrediente: 50 g faina, 200 mL ulei, 1 lamaie,
25 g mustar, 5 g sare, 5 g piper.
Mod de preparare: Se amesteca faina cu 100 mL apa, la foc mic. Se amesteca permanent pana cand faina se desface in apa. Se da deoparte, se raceste si se amesteca cu mustarul, sarea, piperul si sucul de lamaie. Se pot folosi in loc de lamaie, 5 g sare de lamaie dizolvate in 25 mL apa.
Cand este rece se adauga uleiul cate putin si se amesteca cu o lingura de lemn, ca la maioneza de oua. Aceasta maioneza se poate folosi si la diferite mancaruri de post.
Ingrediente: 50 g faina, 200 mL ulei, 1 lamaie,25 g mustar, 5 g sare, 5 g piper.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Iahnie de fasole- cea mai buna reteta de post!
Mod de preparare: Se
amesteca faina cu 100 mL apa, la foc mic. Se amesteca permanent pana cand faina se desface in apa. Se da deoparte, se raceste si se amesteca cu mustarul, sarea, piperul si sucul de lamaie. Se pot folosi in loc de lamaie, 5 g sare de lamaie dizolvate in 25 mL apa. Cand este rece se adauga uleiul cate putin si se amesteca cu o lingura de lemn, ca la maioneza de oua.
Aceasta maioneza se poate folosi si la diferite mancaruri de post.
Secretul pentru cea mai buna salata boeuf! Asta e ingredientul gresit pe care il folosesc gospodinele!