Reacția Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a spus că l-a înșelat cu Dan Alexa: „Depășește limita bunului simț!”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit, în urmă cu scurt timp, că a fost înșelat de către Anamaria Prodan chiar cu Dan Alexa. Cum reacționat impresara după declarațiile fostului partener?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă românească timp de 15 ani, dar s-au despărțit și amândoi recunosc faptul că nu mai există cale de întoarcere. Antrenorul de la Craiova și-a găsit fericirea în brațele unei tinere care l-a făcut, de curând, tătic, iar Anamaria Prodan se axează pe carieră și pe copiii ei. Chiar dacă își continuă viețile pe drumuri separate, cei doi își mai aruncă, din când în când, săgeți, la fel cu s-a întâmplat și de data aceasta.

Cum a reacționat sexy-impresara, după ce fostul partener a declarat că l-a înșelat cu Dan Alexa?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, “meci” spectaculos al dezvăluirilor, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan, reacție dură la adresa antrenorului

Povestea cu Anamaria Prodan și Dan Alexa a ținut primele pagini ale ziarelor luni întregi.

În urmă cu trei ani, impresara a fost surprinsă în timp ce îl lovea pe acesta, iar de aici și până la speculații cum că ar fi ceva între ei nu a mai fost decât un pas.

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, Laurențiu Reghecampf a declarat că nu ar mai fi existat divorțul dacă nu s-ar fi întâmplat „episodul Alexa”.

Răspunsul acestuia a luat prin surprindere pe toată lumea, iar fosta soție i-a dat replica

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„- Ați mai fi divorțat dacă nu ar fi existat episodul Alexa?”

„-Nu”.

Sexy-impresara a reacționat imediat după anunțul fostului partener, spunând clar și răspicat faptul că nu a fost nimic între ea și fotbalist.

„Anamaria Prodan a muncit în această viață enorm și a adus plus valoare în fotbalul românesc! Stricăciunile au pălit lângă mine dacă nu a fost ceea ce trebuie, iar acești măreți au atins cerul lângă mine! Cred că deja se depășește limita bunului simț! Lăsați-l sau folosiți-l (căci nu își dau seama) pe Reghe să piară pe limba lui să declare tot ce dorește (că va plăti), iar dumneavoastră care sunteți profesioniști nu faceți speculații”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Citeste si: Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a născut frățiorul său. Ce i-a transmis lui Liam

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan: „Copiii mei sunt mari și demni ca și mama lor”

Impresara este pregătită să lupte până la capăt pentru copiii ei și nu permite ca cineva să-i denigreze „numele construit greu în ani”.

„Copiii mei sunt mari și demni ca și mama lor. Nu voi permite să-i umiliți, nu voi permite nimănui începând de astăzi să-mi denigreze numele construit greu în ani sau să-mi deranjeze și umilească băiețelul minor”, a adăugat sexy impresara.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Laura Cosoi, fotografii adorabile cu cele două fetițe! În ce ipostază inedită s-au afișat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies