Reacția fiicelor Alinei Sorescu, după ce au aflat că trebuie să meargă la Alex Ciucu o săptămână

Reacția fiicelor Alinei Sorescu, după ce au aflat că trebuie să meargă la Alex Ciucu o săptămână
Reacția fiicelor Alinei Sorescu, după ce au aflat că trebuie să meargă la Alex Ciucu o săptămână

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu a fost ușor pentru niciunul dintre ei, mai ales pentru fiicele lor, Elena Carolina (9 ani) și Ana Raisa (7 ani). După ce instanța a decis să împartă custodia copiilor, Alexandru Ciucu și-a urmat cele două fiice pentru a-și petrece prima săptămână împreună. Reacția copiilor a fost copleșitoare. Iată ce a făcut Alina Sorescu.

După o bătălie aprigă în instanță pentru custodia micuțelor, s-a decis ca cele două fete să petreacă o săptămână cu mama lor și una cu tatăl lor. Decizia a lăsat-o supărată artistă, care a declarat că nu se simte deloc confortabil cu ideea ca fiicele ei să se deplaseze dintr-un loc în altul.

Citește și: „Este în beneficiul fetițelor noastre.” Ce mesaj a transmis Alexandru Ciucu, după decizia instanței

Cum au reacționat micuțele, când au aflat că trebuie să meargă la tatăl lor

Divorțul nu a fost deloc unul ușor pentru cei doi, iar în momentul actual situația le afectează și pe cele două micuțe, Elena Carolina și Ana Raisa. În aceste zile, designerul le va lua la el acasă pe cele două fete.

Alina Sorescu a fost surprinsă în timp ce le conducea pe cele două fete la tatăl lor, dar reacția acestora a fost una de-a dreptul neașteptată, conform SpyNews.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cele două fetițe nu au fost deloc fericite să își petreacă următoarea săptămână la tatăl lor. Ele au început să plângă în brațele mamei lor, exprimându-și nemulțumirea față de ceea ce se întâmplă.

La scurt timp, tatăl lor a încercat să le calmeze, iar după ce apele s-au liniștit au intrat în mașina lui și au pornit spre casă.

Reacția fiicelor Alinei Sorescu, după ce au aflat că trebuie să meargă la Alex Ciucu o săptămână
Reacția fiicelor Alinei Sorescu, după ce au aflat că trebuie să meargă la Alex Ciucu o săptămână[Sursa foto: Instagram]

Ce a spus Alina Sorescu despre decizia instanței

Alina Sorescu a mărturisit că a fost un an greu cu procese și ordonanțe și că încearcă cu toată ființa ei să rămână demnă în demersul de a avea o viață fericită. Ea este de părere că soluția pronunțată de instanță este că fetițele să stea o săptămână la ea și o săptămână la fostul ei soț, iar acest lucru poate fi bulversant pentru ele și le va putea dezechilibra emoțional.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființă mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață

liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este că fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta data eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le creste într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu vă fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea fata de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama.
Sper că fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le vă putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar.
Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții”,
a scris Alina Sorescu pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva zile.

Reacția fiicelor Alinei Sorescu, după ce au aflat că trebuie să meargă la Alex Ciucu o săptămână
Reacția fiicelor Alinei Sorescu, după ce au aflat că trebuie să meargă la Alex Ciucu o săptămână[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,El e de nădejde.” Alina Sorescu a vorbit despre viața ei, după despărțirea de Alex Ciucu



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Este în beneficiul fetițelor noastre.” Ce mesaj a transmis Alexandru Ciucu, după decizia instanței

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies