Reacția iubitului Alexandrei. Ce făcea tânărul când adolescenta era răpită!

Reacția iubitului Alexandrei. Ce făcea tânărul când adolescenta era răpită!
Reacția iubitului Alexandrei. Ce făcea tânărul când adolescenta era răpită!

Reacția iubitului Alexandrei. Ce făcea tânărul când adolescenta era răpită!

Iubitul Alexandrei, adolescenta răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a avut prima reacție de la aflarea informațiilor despre crimele din Caracal. Marian se declară șocat de cele auzite, iar în ziua în care adolescenta a dispărut, urmau să se întâlnească în oraș.

Marian locuia în Reșca, un sat vecin și a mers tot cu ocazia către Caracal. A așteptat-o pe Alexandra ore bune, însă inițial a crezut că fata are treabă. S-a îngrijorat în momentul în care fata nu răspundea la telefon și atunci când tatăl ei l-a anunțat că este de negăsit.

"Alexandra mi-a spus că va veni și ea în oraș. Am plecat la ocazie și eu, de la Reşca, a plecat și ea. Am așteptat mult timp și eu ocazia, dar am ajuns în oraș. Am sunat-o de câteva ori și nu mi-a răspuns.  Am crezut că are treabă, așa că am așteptat să mă sune ea înapoi.

Mi-am terminat treburile și am ajuns la sora mea, iar Alexandra tot nu mă sunase. O prietena a ei m-a întrebat seara dacă știu ceva de Alexandra. Apoi a venit tatăl ei la mine acasă și mi-a spus că nu știe nimic de ea. Toată lumea o căuta. Puteai vorbi orice cu ea. Am ținut foarte mult unul la altul. Îi plăcea să cânte la vioară și să danseze", a declarat Marian, pentru Libertatea. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu, operat de urgență! Care este starea designerului

Citeste si: Adina Alberts crede că Alexandra şi Luiza sunt încă în viaţă! Vezi argumentele reputatului medic! "Ştiţi câţi bani “produce” o fata de calibrul acesta, pe zi?!?"

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies