Reacția mamei Geta la vederea fiicei sale în rochie de mireasă. Momentele emoționante prin care a trecut Geta Sterp

Reacția mamei Geta la vederea fiicei sale în rochie de mireasă. Momentele emoționante prin care a trecut Geta Sterp
Reacția mamei Geta la vederea fiicei sale în rochie de mireasă. Momentele emoționante prin care a trecut Geta Sterp

Geta Sterp a trecut prin cea mai specială zi a vieții sale, alături de soțul ei, Sebastian Crăciunescu.

Familia Sterp a trecut astăzi prin momente emoționante. Geta Sterp și-a oficializat iubirea alături de soțul ei, Sebastian Crăciunescu, la starea civilă, unde a spus marele “Da”. Totodată, astăzi a purtat o rochie de mireasă absolut superbă, pentru prima oară. Toată familia i-a fost alături în această zi specială, fiind copleșiți de emoție.

Ileana Sterp, cât și mama Geta au impresionat prin ținutele lor.

Ileana Sterp a trecut printr-o serie de încercări în legătură cu rochia pe care voia să o poarte pentru nuntă. Deși a fost o situație tensionată, a reușit să o rezolve chiar în urmă cu o zi înainte de marele eveniment al surorii sale. De asemenea, tot ea a fost nașa pentru sora sa. Mama Geta și-a ales și ea o ținută foarte elegantă, perfectă pentru evenimentul fiicei sale mai mici.

Nașii de cununie au fost mai întâi la ginere acasă, după cum este tradiția, iar mai apoi au pornit toți spre casa miresei. Acolo au fost întâmpinați de superba mireasă, Culiță, Iancu, dar și de mama Geta. Momentul întâlnirii cu alesul inimii sale a fost extrem de emoționant atât pentru ea, cât și pentru familie.

Citeste si: ,,Nu-mi place deloc.” Ce a pățit Ileana Sterp în pragul nunții surorii sale

Geta Sterp și familia sa la cununia civilă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am ajuns să nu mă mai mire nimic!" Mama Geta, mesaj sincer pe rețelele de socializare

Mama Geta nu a plecat o secundă de lângă fata ei, aceasta susținând-o și îmbărbătând-o în permanență pentru a scăpa de emoții. Reacția Getei Sterp atunci când și-a văzut alesul îmbrăcat în ginere a fost una de foarte mare fericire, pe care nu s-a abținut să o arate prin lacrimi de bucurie. Ținuta soacrei mici a constant într-o rochie elegantă lungă, culoarea verde smarald, cu o broderie din catifea neagră pe deasupra. Întreaga ținută a ales să și-o accesorizeze cu un set de bijuterii și o poșetă neagră.

Geta Sterp și familia sa la cuninia civilă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Prin căderi devii puternic”. Mama Geta, despre greutățile prin care a trecut în viață

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Momentul în care Geta Sterp a dat marele răspuns

Pe rețelele de socializare a Ilenei Sterp au apărut imagini de la cununia civilă a tinerilor proaspăt căsătoriți. Aceasta i-a surprins în momentul în care au semnat actele în fața ofițerului de la starea civilă. Ulterior, cei doi miri s-au pozat cu actul e căsătorie în mână, pentru a avea ca amintire momentul în care iubirea lor a fost oficializată după 4 ani plini de fericire și dragoste.

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu[Sursa foto: Instagram]

https://www.wowbiz.ro/cum-a-reactionat-mama-geta-cand-si-a-vazut-fiica-cea-mica-mireasa-geta-sterp-a-izbucnit-in-lacrimi-20256278,  conform WOWbiz.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

,,Nu mă gândeam vreodată în viața asta.” Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies