Recomandare de weekend: Shopping la Summer Bazar!

Recomandare de weekend: Shopping la Summer Bazar!
Recomandare de weekend: Shopping la Summer Bazar!

In acest weekend, Romexpo se transforma din nou in destinatia shopping-ului si a distractiei estivale.

Astfel, Summer Bazar – Targul estival de bunuri de larg consum isi asteapta vizitatorii cu oferte tentante ce nu trebuie ratate.

Obiectele handmade – traditionale sau minimaliste – lucrate cu mare atentie de mesteri priceputi si antichitatile pretioase vor fi doar o mica parte din ceea ce va fi regasit in cadrul Summer Bazar.

De asemenea, in cadrul targului se poate gasi o gama larga de cosmetice si produse traditionale si bio, ateliere de pictura pe textile, cat si o expozitie inedita cu masini de epoca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Pe durata celor trei zile de targ, multe dintre produse vor avea reduceri promotionale si de pana la 50%.

Mai mult decat atat, cei care vor trece pragul Summer Bazar vor fi intampinati cu momente si cursuri de teatru, momente de dans, board games si face painting.
Iar pentru ca weekend-ul se anunta a fi unul foarte calduros, sambata sunt programate batai cu apa, surse de distractie si premii.

Intrare este libera, iar cumparaturile si distractia vor caracteriza aceasta a doua editie a Targului estival de bunuri de larg consum.

Programul de vizitare al evenimentului este:

11 – 12 iulie 2014: intre orele 10.00 – 20.00

13 iulie 2014: intre orele 12.00
– 18.00



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

VIDEO Motivul pentru care Bianca este de părere că Alexandra îl simte nesigur pe Gagea. Ce explicație oferă tânărul. “Modul în care te-ai comportat cu ea creează niște insecurități.”

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies