Recomandare Kfetele.ro: Curs planificarea si organizarea evenimentelor

Recomandare Kfetele.ro: Curs planificarea si organizarea evenimentelor
Recomandare Kfetele.ro: Curs planificarea si organizarea evenimentelor

Profita de ultima sesiune din acest an a cursului de "Planificarea si Organizarea Evenimentelor" din perioada 19-20 decembrie din Bucuresti.

 

Vei invata cum se organizeaza atat evenimentele private (nunti, botezuri, aniversari etc.), cat si evenimentele corporate( conferinte, workshopuri, traininguri etc.)
In prima zi de curs o sa afli ce este event managementul,  cate tipuri de evenimente exista si care sunt etapele organizarii unui eveniment (creearea conceptului, planificarea evenimentului, livrarea lui si comunicarea post-eveniment). A doua zi se va continua cu elementele ce construiesc un eveniment( bugetul, cateringul, parteneri media si sponsori etc.).
Se vor preda si tehnicile de promovare ale evenimentului si cum trebuie efectuata o evaluare corecta a evenimentului.
Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca este absolventa a Facultatii de Jurnalism, are titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice iar in anul 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie. Are o experienta de peste 10 ani in event planning iar in momentul de fata, este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ong sau politic.
Toti participantii la curs vor beneficia in urma unui examen, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Natinala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
Costul unui curs este de 400 lei, insa in luna decembrie, toti cursantii vor primi un discount de 10%. Pretul cursului acopera toate cheltuielile aferente sustinerii cursului (taxa curs, taxa suport curs, bufet patiserie).
Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa de mail [email protected], telefonic 0743.183.353 sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Vei invata cum se organizeaza atat evenimentele private (nunti, botezuri, aniversari etc.), cat si evenimentele corporate( conferinte, workshopuri, traininguri etc.)In prima zi de curs o sa afli ce este event managementul,  cate tipuri de evenimente exista si care sunt etapele organizarii unui eveniment (creearea conceptului, planificarea evenimentului, livrarea lui si comunicarea post-eveniment).

A doua zi se va continua cu elementele ce construiesc un eveniment( bugetul, cateringul, parteneri media si sponsori etc.). Se vor preda si tehnicile de promovare ale evenimentului si cum trebuie efectuata o evaluare corecta a evenimentului.

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca este absolventa a Facultatii de Jurnalism, are titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice iar in anul 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.
Are o experienta de peste 10 ani in event planning iar in momentul de fata, este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ong sau politic. Toti participantii la curs vor beneficia in urma unui examen, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Natinala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Costul unui curs este de 400 lei, insa in luna decembrie, toti cursantii vor primi un discount de 10%.
Pretul cursului acopera toate cheltuielile aferente sustinerii cursului (taxa curs, taxa suport curs, bufet patiserie). Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa de mail [email protected], telefonic 0743.183.353 sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies