„Recompensă 100.000 de euro.” Andreea Tonciu, dată dispărută de un prieten

„Recompensă 100.000 de euro.” Andreea Tonciu, dată dispărută de un prieten
„Recompensă 100.000 de euro.” Andreea Tonciu, dată dispărută de un prieten

Află din rândurile următoare ce s-a întâmplat de fapt.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai efervescente vedete de televiziune. Diva este cunoscută pentru simțul său umoristic și pentru cum tratează fiecare situație din viața ei cu amuzament. Astfel, ori de câte ori are ocazia, Andreea Tonciu își amuză fanii, fie prin aparițiile sale televizate sau prin postările sale de pe conturile de socializare, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu activitățile sale zilnice sau cu imagini cu familia sa minunată.

Andreea Tonciu, dată dispărută de un prieten. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Citește și: „O viață fericită”. Ce mesaj a postat Deea Maxer la scurt timp după ce au apărut imagini cu Dinu și o femeie misterioasă

Andreea Tonciu, dată dispărută de un prieten
Andreea Tonciu, dată dispărută de un prieten[Sursa foto: Instagram]

Pe parcursul zilei de ieri, Andreea Tonciu s-a întâlnit cu unul dintre medicii esteticieni care are grijă de frumusețea sa.

Ulterior, a urmat un moment care pe mulți dintre admiratorii brunetei i-a pus pe gânduri, urmând ca ulterior să se amuze copios pe baza dialogului dintre cei doi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În timp ce Andreea Tonciu se afla în mașină, medicul estetician a apărut cu un afiș în mână pe care era pusă imaginea Andreei Tonciu și textul „DISPĂRUTĂ.

Recompensa 100.000 euro”.

Astfel, prietenul brunetei o dăduse dispărută și oferea drept recompensă pentru o eventuală găsire, suma de 100000 de euro.

Mai mult decât atât, tot el este cel care s-a presupus că a găsit-o pe Andreea Tonciu și așteaptă cu nerăbdare să primească recompensa de la soțul divei.

Prieten „Dispărută? Eu am găsit. O sută de mii de euro vreau.

De la cine iau, de la Dani?”

Andreea Tonciu „Da!”, a fost dialogul savuros dintre cei doi.

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Unde și-a petrecut Andreea Tonciu Paștele

Citește și: „Nu te mai invit, Cătăline. Te scot de pe listă!” Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru nuntă. Au făcut deja lista invitaților!

Andreea Tonciu, dată dispărută de un prieten
Andreea Tonciu, dată dispărută de un prieten[Sursa foto: Instagram]

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Andreea Tonciu a profitat de timpul liber și, la fel ca în alți ani, a decis să petreacă Paștele în afara țării, alături de familia sa.

Vedeta a ales unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Hurghada, bucurându-se în același timp și de tradițiile de Paște.

  Suntem la cel mai frumos hotel din Hurghada. De fiecare dată alegem să ne petrecem Paștele aici, în Egipt, pentru că este o destinație foarte frumoasă. Au același farmec, anul trecut tot aici am ales să facem sărbătorile. Sunt foarte organizați, avem ouă vopsite, avem iepurași, avem de toate.

Am fost la biserică până să ajung aici și i-am zis mamei mele să îmi ducă lumina acasă .”, a declarat Andreea Tonciu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Sânziana Buruiană. „Lucrez o singură oră pe zi!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies