Redefineste-ti trasaturile cu acid hialuronic! Afla totul despre procedura!

Redefineste-ti trasaturile cu acid hialuronic! Afla totul despre procedura!
Redefineste-ti trasaturile cu acid hialuronic! Afla totul despre procedura!

Injectarile cu acid hialuronic au fost dintotdeauna un subiect care a starnit controverse.

Si asta pentru ca a creat falsa impresie ca ar altera look-ul natural al unei persoane si, ce-i drept, sunt destul de multe femei care au abuzat de aceasta procedura, dar si medici care au urmarit doar profitul.

In realitate, injectarile cu acid hialuronic sunt un important factor moral, care ne ajuta sa ne depasim defectele si sa ne redobandim increderea in noi. Fie ca este vorba de reducerea ridurilor, diminuarea cearcanelor, marirea buzelor sau reconturarea pometilor, acidul hialuronic va actiona eficient si iti va redefini trasaturile, fara a afecta echilibrul fizionomiei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Medicul dermatolog al cliniciii Elos Skin&Laser Center, Dr Filis Demirgean, specialist in injectari cu acid hialuronic, ne explica de ce anume trebuie sa tinem cont atunci cand ne hotaram sa optam pentru o astfel de interventie: „ Este importanta discutia dinaintea procedurii, dar si produsul folosit, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor.

Medicul trebuie sa inteleaga ce anume isi doreste pacientul, sa stabileasca dozajul potrivit in functie de fizionomie, iar pacientul trebuie sa inteleaga si sa accepte specificatiile medicului. Produsul are un rol foarte important, fie ca vorbim de umplerea ridurilor sau de augmentarea buzelor. La Elos Skin&Laser Center, pacientii vor gasi cele mai bune branduri de pe piata la ora actuala, Merz si Filorga ”.

Daca pana acum doar visati la o astfel de interventie, aflati ca pe 30 septembrie, clinica Elos Skin&Laser Center va invita la un eveniment special dedicat injectarilor cu acid hialuronic, in cadrul caruia veti

beneficia de discounturi de 25%. Mai multe puteti citi aici.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies