Regalul international de moda Kasta Morrely Fashion Week s-a incheiat cu o seara de gala

Regalul international de moda Kasta Morrely Fashion Week s-a incheiat cu o seara de gala
Regalul international de moda Kasta Morrely Fashion Week s-a incheiat cu o seara de gala

Editia de toamna-iarna a Festivalului International Kasta Morrely Fashion Week a reunit din nou la Iasi creatori de moda consacrati, tinere talente in design vestimentar si manechine din Cehia, Franta, Italia, Marea Britanie, Olanda, Rep. Moldova, Romania, Tunisia, Turcia.

Editia de anul acesta a festivalului a fost una aniversara. S-au sarbatorit cu acest prilej 10 ani de la intrarea in legalitate a Standardului ocupatiei de manechin, realizare a proiectului de cercetare Kasta Morrely.

Cu acest prilej, prezentatorul evenimentului a transmis public recunostinta fata de regretatul maestru Mihai Ursachi si regretatul actor si umorist Tani Paraschiv, consilieri de specialitate care au contribuit la conceperea strategiilor proiectului de cercetare Kasta Morrely.

A treia zi a Festivalului Kasta Morrely Fashion Week 2016 a inceput in aplauzele publicului cu un cuvant din partea Primarului Municipiului Iasi, domnul Mihai Chirica. Domnul primar in deschiderea serii de gala a avut placerea de a adresa cateva cuvinte publicului, organizatorilor festivalului si personalitatilor prezente.

"Foarte frumos ceea ce se intampla aici. Este editia a doua pe care voi o faceti si sunt convins ca nu va fi ultima.

Va felicit pentru modul de organizare si prin faptul ca acest festival nu a ramas doar la Iasi ci a avut o rezonanta care s-a dus mai departe de orasul nostru. De asta avem nevoie; de promovare, de imagine, de oameni valorosi, aici pe scena si in afara ei. Iar pentru cei 10 ani in care ati transformat din manechin o profesie de succes va doresc succes in continuare, sa mai petrecem inca 10 si inca 10 impreuna si astfel sa aratam ca Iasul are valori pe care merita sa le promoveze.
Multumesc foarte mult!"

Dupa discursul Primarului Iasului Mihai Chirica, festivalul a continuat cu o prezentare exceptionala a Casei de moda NANETTE din Iasi, ce a lansat tendintele 2017 bridal fashion. Unicitatea este ceea ce defineste stilul Nanette de 24 de ani. Designerul Alina Dinca Puscasu semneaza in fiecare zi o rochie unica pentru o mireasa unica.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Eco-designerul SIMONE PERRICONE din ITALIA a prezentat o colectie marca SPS care intruchipeaza adevarate sculpturi purtabile, demne de un muzeu de arta contemporana. Designerul creaza vestimentatie din materiale reciclabile, pentru a creste gradul de constientizare al publicului asupra protectiei mediului inconjurator.

Recunoscut pentru stilul sau avangardist, GEORGE HOJBOTA a prezentat ultimele sale doua colectii.

ECHO DE RAVEL, inspirata de muzica, flori si femei frumoase. Povestea a continuat cu un personaj provocator in care se regasesc deopotriva putere si senzualitate.

Adriana Agostini a lansat colectia noii francize ADRIANA AGOSTINI LEATHER& SILK UK, care se adauga celor din Italia si Romania. Tinutele designerului sunt un manifest pentru feminitate si imbrac a femeia puternic a, sensibil a, la mod a, plin a de farmec.

ALI BY ALINA PETRE din Bucure s ti a lansat prima sa colec t ie de rochii de ocazie, numit a “Colorful Angels”, i n memoria prietenelor sale. Dup a cum i ns as i designerul a subliniat cu farmecul ei personal, piesele vestimentare au fost concepute special pentru acele doamne s i

domni s oare c a rora le place s a se i mbrace extravagant sau "fi t os" cum se spune. Ineditul acestei colec t ii i l reprezint a s i scopul umanitar al veniturilor ob t inu t e din v a nzarea pieselor vestimentare. Sumele ob t inute din v a nzarea rochiilor au fost donate c a tre un b a ie t el a c a rui mam a este printre i ngeri. T inutele au fost accesorizate cu br ata ri Nakamol s i accesorii realizate manual de Alina Petre.

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro

Pentru prima data pe un podium international de moda, NAFI DRESSCODE din Iasi a venit pregatit cu o colectie de rochii de ocazie, deosebit de frumoase si bine realizate.

Brandul FRANCESS BY ŞTEFANIA PATCAŞ din Oradea a lansat la Iasi colectia de sezon, cu rochii pentru toate varstele. Designul propune o viziune fresh de improspatare a garderobei, pentru a se asigura confortul, eleganta, buna dispozitie, care ajuta orice doamna sau domnisoara sa se faca remarcata in toate situatiile.

Tanarul designer ROSALIA BOT a incheiat festivalul Kasta Morrely Fashion Week 2016. Dupa ce a prezentat pe podiumuri din capitale ale modei New York, Beijing si la Bratislava cu o invitatie speciala din partea Ambasadei Romaniei in Slovacia, Rosalia Bot a prezentat la Iasi un mix rafinat din ultimele sale doua colectii. Matasurile fine si broderia realizata manual in colaborare cu mama sa, alcatuiesc o amprenta unica marca Rosalia Bot.

Intr-o muzica plina de forta, spre incantarea spectatorilor, seara de gala s-a incheiat cu intrarea in scena a tuturor reprezentantilor din industriile creative prezenti, ce au contribuit la materializarea Festivalului International Kasta Morrely Fashion Week.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Pizza cu legume. Va aduce întotdeauna un strop de prospețime și bucurie pentru toți!

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies