Regele Charles câștigă milioane de lire sterline din fabrica de biscuiți

Regele Charles câștigă milioane de lire sterline din fabrica de biscuiți
Regele Charles câștigă milioane de lire sterline din fabrica de biscuiți

Deși nu multă lume știa, se pare că Regele Charles deține o fabrică de biscuiți încă din anul 1990.

Regele Charles donează toate profiturile care apar în urma acestei afaceri, cauzelor caritabile.

Citeste si: „Noul nostru Prinț și Prințesă de Wales vor continua să inspire!” Regele Charles îi face pe William și Kate, Prinț și Prințesă de Wales

 

Regele  Charles deține o afacere cu biscuiți

regele charles detine o fabrica de biscuiti
Regele Charles deține o fabrică de biscuiți încă din anul 1990[Sursa foto: shutterstock]

Regele Charles a fondat în anul 1990, fabrica de biscuiți “Duchy Originals”, pentru a susține agricultura ecologică. Primele produse vândute în această fabrică au fost biscuiții din ovăz. Mai apoi, fabrica “Duchy Originals” s-a transformat în “Waitrose Duchy Organic”. Astfel, acesta și-a dorit să vândă produse alimentare ecologice, o idee care nu prea era abordată la acea vreme.

Încă din anul 2010, s-a format o colaborare cu lanțul de alimente “Waitrose”, iar de atunci și până în prezent, a fost adusă la Fondul de Caritate al Prințului de Wales,

o contribuție de peste 35 de milioane de dolari.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Toate profiturile care reies din urma acestei afaceri, sunt donate cauzelor caritabile. Printre produsele vândute de “Duchy”, la “Waitrose” se află și ouă ecologice, produse organice (integrale cu unt) și multe alte astfel de produse.

cat castiga regele charles din fabrica de biscuiti
Regele Charles deține o fabrică de biscuiți încă din anul 1990[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: „Apreciez istoria asociată cu acest rol!” Cum a reacționat Kate la noul titlu de Prințesă de Wales

 

Regele Charles câștigă milioane de lire sterline din fabrica de biscuiți

Se pare că afacerea de biscuiți a Regelui Charles, înființată cu mai bine de 30 de ani în urmă, a ajuns la o nouă etapă uimitoare.

Chiar “Waitrose” (colaboratorul) a dezvăluit faptul că produsele sale organice, au generat peste 30 de milioane de lire sterline, pentru Fondul de Caritate al Regelui Charles, din momentul în care afacerea a format exclusiv un parteneriat cu lanțul de supermarketuri, în anul 2010.

Director executiv al Waitrose, James Bailey, a fost cel care a declarat: „ Atingerea acestei sume de referință strânse pentru cauze bune este o reflectare a succesului gamei Waitrose Duchy Organic la Waitrose.

Suntem mândri să fim deținătorii acestui brand și, după un an de vânzări record, așteptăm cu nerăbdare succese și sprijin pentru numeroasele cauze caritabile ale Prințului Charles în viitor ”.

Atunci când vine vorba despre gama de produse de la “Waitrose”, aceasta include absolut tot, începând de la fructe și legume proaspete, până la cereale, orez, ouă, brânză și multe altele.

regele charles wikipedia
Regele Charles deține o fabrică de biscuiți încă din anul 1990[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Cum arăta în tinerețe Prințesa Anne a Marii Britanii. Era de o frumusețe zdrobitoare



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Care a fost relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle, din anul 2017 până în prezent

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies