Regimul care promite sa te scape de 4 kg in 3 zile

Regimul care promite sa te scape de 4 kg in 3 zile
Regimul care promite sa te scape de 4 kg in 3 zile

Dieta militara si-a creat renumele unuia dintre cele mai restrictive si dure regimuri alimentare, pornind de la mitul ca ar fi folosita de soldatii care vor sa-si reintre rapid in forma.

Creata dupa modelul dietelor rapide, aceasta porneste de la ideea ca poti slabi 4,5 kilograme in 3 zile pana la o saptamana, insa doar daca o urmezi cu strictete.

 

Prima zi:

 

Mic dejun- 300 de calorii: o jumatate de grepfruit, 1 felie de paine toast, 2 lingurite de unt de arahide, 1 ceasca de cafea sau ceai (cu cofeina)

 

Pranz- 140 de calorii: o jumatate de cutie de ton, o felie de toast, o ceasca de cafea sau ceai (cu cofeina)

 

Cina- 600 de calorii: 100 de grame de carne (orice tip de carne), 1 cana de pastai, o jumatate de banana, 1 mar mic, 1 cutie mica de inghetata de vanilie

 

Cel mai dificil este pentru persoanele care sunt obisnuite cu un pranz consistent, spune nutritionistul Lisa Drayer. "Pentru cei care mananca zilnic 2000-2500 de calorii, o scadere atat de mare va fi resimtita din plin. Vor fi obositi, iritabili, se vor concentra greu si le va fi dificil sa faca miscare, pentru ca le va fi foame".

 

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Dieta cu limonada a lui Beyonce! Afla cum prepari bautura care te slabeste pana la 15 kilograme in doua saptamani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies