Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, iar pe vremea când trăia a lăsat o scrisoare secretă, care se află într-un seif din Australia și care nu poate fi deschisă timp de 63 de ani, mai exact, până în anul 2085. Cui îi este adresată!
Monarhul a lăsat o scrisoare, care se află într-un seif din Australia și nu poate fi deschisă timp de 63 de ani.
Citeste si: Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare secretă
Regina Elisabeta a II-a a scris o scrisoare, care este ținută într-un seif din Australia și poate fi deschisă în anul 20185.
Suverana a încetat din viață la vârsta de 96 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, în ultima perioadă. Regina Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh al Regatului Unit și s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate, care au pus-o la pământ.
Monarhul a decedat la Castelul Balmoral, iar după ce s-a stins din viață au ieșit la iveală mai multe informații noi.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Cum făceau amor Prințul Charles și Diana. Ce a declarat Prințesa, în urmă cu 37 de ani
Cui îi este adresată scrisoarea secretă
Scrisoarea secretă se adresează locuitorilor din Sydney și este ținută într-o zonă restricționată în Queen Vuctoria Building, o clădire istorică din orașul australian.
Regina Elisabeta a II-a a scris biletul în anul 1986, luna noiembrie, cu ocazia unei vizite de stat și a fost trimisă primarului orașului Sidney. Nimeni nu poate vedea ce scrie timp de 63 de ani.
În indicațiile scrisorii se arată că Regina Elisabeta a II-a ar fi spus că în anul 2085 își dorește să fie deschisă scrisoarea, iar mesajul ei să fie transmis tuturor cetățenilor din Sydney.
”Salutări. Într-o zi potrivită care fi aleasă de dumneavoastră în anul 2085 d. Hr, vă rog să deschideți acest plic și să le transmiteți cetățenilor din Sydney mesajul meu pentru ei ”, se arată în indicațiile scrisorii.
Monarhia britanică rămâne la conducerea Australiei, iar Regele Charles al III-lea va fi reprezentat în țară de guvernatorul general al țării, pe numele său Dave Hurley.
În anul 1999 a fost organziat un referendum, unde monarhia ar fi putut fi abolită, dacă alegătorii își exprimau dorința ca țara să devină o republică, dar australienii au ales ca Regina să rămână șefă de stat.