Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare secretă, care nu poate fi deschisă până în anul 2085. Cui îi este adresată

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, iar pe vremea când trăia a lăsat o scrisoare secretă, care se află într-un seif din Australia și care nu poate fi deschisă timp de 63 de ani, mai exact, până în anul 2085. Cui îi este adresată!

Monarhul a lăsat o scrisoare, care se află într-un seif din Australia și nu poate fi deschisă timp de 63 de ani.

Citeste si: Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a[Sursa foto: shutterstock]

Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare secretă

Regina Elisabeta a II-a a scris o scrisoare, care este ținută într-un seif din Australia și poate fi deschisă în anul 20185.

Suverana a încetat din viață la vârsta de 96 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, în ultima perioadă. Regina Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh al Regatului Unit și s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate, care au pus-o la pământ.

Monarhul a decedat la Castelul Balmoral, iar după ce s-a stins din viață au ieșit la iveală mai multe informații noi.

Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare, care poate fi deschisă în anul 2085.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cum făceau amor Prințul Charles și Diana. Ce a declarat Prințesa, în urmă cu 37 de ani

Cui îi este adresată scrisoarea secretă

Scrisoarea secretă se adresează locuitorilor din Sydney și este ținută într-o zonă restricționată în Queen Vuctoria Building, o clădire istorică din orașul australian.

Regina Elisabeta a II-a a scris biletul în anul 1986, luna noiembrie, cu ocazia unei vizite de stat și a fost trimisă primarului orașului Sidney. Nimeni nu poate vedea ce scrie timp de 63 de ani.

În indicațiile scrisorii se arată că Regina Elisabeta a II-a ar fi spus că în anul 2085 își dorește să fie deschisă scrisoarea, iar mesajul ei să fie transmis tuturor cetățenilor din Sydney.

”Salutări. Într-o zi potrivită care fi aleasă de dumneavoastră în anul 2085 d. Hr, vă rog să deschideți acest plic și să le transmiteți cetățenilor din Sydney mesajul meu pentru ei ”, se arată în indicațiile scrisorii.

Monarhia britanică rămâne la conducerea Australiei, iar Regele Charles al III-lea va fi reprezentat în țară de guvernatorul general al țării, pe numele său Dave Hurley.

În anul 1999 a fost organziat un referendum, unde monarhia ar fi putut fi abolită, dacă alegătorii își exprimau dorința ca țara să devină o republică, dar australienii au ales ca Regina să rămână șefă de stat.

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Bijuteria pe care Regina Elisabeta a II-a a purtat-o timp de 70 de ani. Povestea impresionantă din spatele ei

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mary Reynolds, sosia Reginei Elisabeta, se retrage, din respect pentru monarh. Ce a anunțat, după 34 de ani de activitate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies