Regina Elisabeta nu a mai fost văzută în public, de o lună. Cine o vizitează aproape zilnic

Regina Elisabeta nu a mai fost văzută în public, de o lună. Cine o vizitează aproape zilnic
Regina Elisabeta nu a mai fost văzută în public, de o lună. Cine o vizitează aproape zilnic

Regina Elisabeta a II-a are 96 de ani, iar la această vârstă înaintată se confruntă cu câteva probleme de sănătate. În ultima perioadă, majestatea sa a participat mult mai rar la evenimente.

De asemenea, Regina și-a anulat mai multe angajamente și îndatoriri pe care trebuia să le ducă la capăt.

Prințul Charles își vizitează mama aproape zilnic

printul charles
Prințul Charles[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Cât timp fierbi sarmalele. Sfaturi pentru cele mai bune sarmale

În ultima perioadă, Regina Elisabeta a II-a a trecut printr-o perioadă mai dificilă, deoarece starea ei de sănătate s-a deteriorat.

În mod evident, vârsta înaintată este una dintre cauze, dar și virusul COVID-19 a avut repercusiuni asupra sănătății monarhului. Se pare că fiul ei, Prințul Charles, o vizitează mult mai des decât o făcea înainte. Experții au declarat că atitudinea pe care o are fiul Reginei nu este una obișnuită, deoarece Prințul de Wales nu o vedea atât de des pe mama lui. Astfel, se speculează că fiul Reginei este îngrijorat de starea de sănătate a monarhului.

„Este foarte neobișnuit ca Prințul Charles să facă astfel de vizite zilnice pentru a-și vedea mama.”, a declarat expertul regal, Ingrid Seward.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Regina Elisabeta, apariții din ce în ce mai rare

 

regina elisabeta probleme de sanatate
Regina Elisabeta are probleme de sănătate[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: “Woooow! Ce minunăţie! Felicitări!” Ioana Popescu este însărcinată!

Pentru Regatul Unit, urmează o perioadă importantă, deoarece va fi ales noul prim-ministru, după ce Boris Johnson a renunțat la funcție. Regina are un rol important în cadrul acestei ceremonii, însă monarhul a anulat acest eveniment, stârnit multă îngrijorare. În ceea ce privește ocuparea tronului, Prințul Charles este următorul în linia succesorală și îi va lua locul mamei sale, după ce aceasta va muri.

Potrivit unei publicații din Anglia, Prințul Charles își vizitează atât de des mama, pentru începerea procedurilor pentru succesiunea sa la tron.

În cazul în care starea de sănătate a Reginei se degradează foarte rău, fiul său trebuie să  o înlocuiască la toate ceremoniile și evenimentele.

Regina Elisabeta a lipsit de la slujba la care obișnuia să participe

regina elisabeta varsta
Regina Angliei nu a mai fost văzută în public[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: „Niciun fel de pregătire actoricească” Ce a declarat Lia Bugnar despre Theo Rose

Regina Regatului Unit era văzută în fiecare săptămână, duminica, în momentul în care se ducea la biserică. Se pare că monarhul a renunțat și la acest obicei. Ultima data a apărut în public, la data de 21 iulie, coborând dintr-un avion, pe aeroportul Aberdeen. Cu toate că lumea este îngirjorată de starea de sănătate a Reginei, Palatul Buckingham nu a oferit niciun anunț oficial.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum să gătești un pilaf gustos. Care este trucul util

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies