Regretul profesional pe care îl are Gheorghe Turda. Ce ar fi vrut artistul să devină? „La mine era o motivație.”

Regretul profesional pe care îl are Gheorghe Turda. Ce ar fi vrut artistul să devină? „La mine era o motivație.”
Regretul profesional pe care îl are Gheorghe Turda. Ce ar fi vrut artistul să devină? „La mine era o motivație.”

Gheorghe Turda, despre regretul profesional pe care îl are. Ce anume și-ar fi dorit artistul să devină.

Gheorghe Turda, îndrăgitul și cunoscutul interpret de muzică populară, are o carieră întinsă pe decenii în spate, iar acesta încântă de fiecare dată publicul cu melodiile sale și cu voia bună pe care o are de fiecare dată. Invitat în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, artistul a vorbit despre un regret profesional pe care îl are și despre care nu multă lume știe, acela că ar fi vrut să devină preot, deoarece a și cochetat cu muzică religioasă.

Pentru el era o motivație faptul că tatăl și unchiul său erau deja la biserica unde a învățat să cânte în strană.  „În materie de profesie, regret că nu m-am făcut preot, deși am cochetat cu muzica religioasă. La mine era o motivație, pentru că tatăl meu a fost la biserică, unchiul meu a fost la biserica unde am învățat muzică religioasă în strană. Mulți mă iau la mișto, din prietenii mei.
„Dacă te făceai tu preot, Ghiță, cu vocea ta tumultoasa așa, pe câte spovedeai tu?”
, a povestit Gheorghe Turda.

Cine i-a insuflat lui Gheorghe Turda iubirea pentru credință

Citește și: Gheorghe Turda, confesiuni în lacrimi despre soția sa. Ce a învățat de la partenera de viață? „Ca doamna nu a fost o altă femeie.”

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Eu am îmbătrânit frumos și nici că mă dau pe unul mai tânăr!” Gheorghe Turda, despre intervențiile estetice ale artistelor! Ce a spus despre Elena Merișoreanu

Atunci când vine vorba de carieră, dar și de iubirea pentru credință și pentru modul în care le-a îmbinat pe amândouă, artistul spunea că a primit de fiecare dată susținere și încredere de la mama lui, care a fost prezentă la

spectacolele sale aniversare sau atunci când avea de dat examene importantă și se afla alături de el, într-o altă sală. Gheorghe Turda a mărturisit că i s-a întâmplat până acum ca mulți dintre prietenii lui să-l ia la mișto pentru alegerea pe care și-ar fi dorit să o facă, cea de a deveni preot, cu vocea lui puternică pe care o are. Chiar dacă nu a ajuns acolo unde și-a dorit, alegerea pe care a făcut-o i-a adus admirație, iubire și respect. 
“În special mama. (Nr. I-a insuflat iubirea pentru credință). La fiecare spectacol al meu, aniversar și nu numai, a venit, săraca, de la Săpânța și a asistat când am avut un recital la Conservatorul din Cluj. A venit într-o altă sală a Conservatorului și mi-a insuflat o stăpânirea de sine și încrederea în mine.”, a mai spus artistul.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gheorghe Turda se menține în formă la 76 de ani! Artistul se ocupă de treburile gospodărești! „Eu sunt foarte ordonat. Știu să îmi gătesc cu mâna mea, știu să fac curat în casa mea.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre momentele grele din viață. Când a simțit că nu mai poate merge mai departe și cum a reușit să își găsească echilibrul. „Mă întreb cum de sunt atât de puternici, că mai sunt încă în viață.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies