Reguli de baza pentru un machiaj reusit. Ce trebuie sa stim despre arta machiajului

Reguli de baza pentru un machiaj reusit. Ce trebuie sa stim despre arta machiajului
Reguli de baza pentru un machiaj reusit. Ce trebuie sa stim despre arta machiajului

Exista cateva reguli de baza pe care toate femeile ar trebui sa le cunoasca atunci cand isi aplica machiajul.

Iata care sunt acestea.
Fondul de ten se aplica numai pe anumite parti ale fetei
Poate crezi ca fondul de ten se aplica pe toata suprafata fetei.Nu este asa. Fondul de ten este conceput pentru a acoperi petele si pielea inegala asa ca se aplica doar pe zonele afectate. Daca simti ca ai nevoie de fond de ten pe nas de exemplu, atunci aplica acolo si tamponeaza in jur.

Trucul este sa folosesti un fond de ten care sa se potriveasca nuantei pielii tale, astfel incat sa nu se poata vedea o diferenta de culoare.
Foloseste creionul de sprancene pentru a defini, nu pentru a remodela
Definirea sprancenelor este foarte importanta. Sprancenele ajuta mult  la modelarea fetei. Cu toate astea multe persoane exagereaza atragand prea mult atentia asupra lor, mai ales atunci cand ele trebuie sa aiba un aspect natural.
Umbrirea usoara nu le modifica forma complet.
Potriveste  conturul buzelor cu linia de  culoare a buzelor
Conturul de buze este un mod minunat de a spori forma buzelor tale. Folosind prea mult, poate avea efectul opus. Daca acest creion de buze are nuante intunecate, poate creea un inel neatractiv pe margini, atragand atentia asupra buzelor din motive gresite. Gaseste un creion de buze care se potriveste cu culoarea buzelor, se aplica pe margini si se amesteca usor cu rujul folosit.

Nu exfolia prea des
Exfolierea este una dintre cauzele care au dus la eruptii cutanate si ar putea lipsi tenul de uleiurile naturale valoroase.In functie de pielea ta, fa-ti  exfoliere de maximum trei ori pe saptamana, folosind manusi de exfoliere si un demachiant delicat.
Foloseste o solutie de amorsare inainte de a pune machiajul
Amorsarea fetei tale inainte de a aplica machiajul este esentiala daca vrei sa te asiguri ca machiajul ramane.
Etapa de amorsare este adesea trecuta cu vederea. Investeste intr-o solutie buna si  foloseste-o pe fata chiar inainte de a aplica machiajul pentru un efect de durata.
Evita folosirea fardului de obraz indraznet  impreuna cu un ruj indraznet
Greseala  pe care multe o fac este sa  foloseasca fard de obraz luminos si  ruj la fel de stralucitor. Trebuie sa te gandesti inainte, ce anume vrei mai mult sa pui in valoare.
Obrazul sau buzele.
Spala-ti cu regularitate pensulele de machiaj
De fiecare data cand folosesti o perie de machiaj, bacteriile se raspandesc pe fata. Pentru a evita acest lucru, foloseste apa calda si sapun pentru a elimina excesul de machiaj de pe pensule.

Asigura-te ca  pielea ta este bine hidratata
Hidratarea este o necesitate in fiecare zi.  Hidratarea face ca pielea ta sa aiba un aspect sanatos, in plus aplicarea machiajului va fi mult mai usoara.

Nu folosi  pudra in exces pe fata ta
Folosind un fond de ten lichid este o modalitate foarte buna de a uniformiza tenul si de a acoperi eventualele pete. De multe ori, este bine sa folosesti pudra doar pe partea de sus, pentru a ajuta fata.
Evita sa folosesti o cantitate prea mare de pudra.
Sursa: www.femalefirst.co.uk

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies