Reguli de conversatie prin telefon atunci cand esti intr-o relatie

Reguli de conversatie prin telefon atunci cand esti intr-o relatie
Reguli de conversatie prin telefon atunci cand esti intr-o relatie

Cand vine vorba de iubitul tau si conversatiile pe care le aveti prin intermediul telefonului trebuie sa fii foarte atenta la anumite aspecte.

Conversatiile despre relatia voastra trebuie purtate fata in fata si nu prin intermediul mesajelor. De foarte multe ori mesajele lasa loc interpretarilor iar de aici incep certurile.

Nu lasa telefonul sa iti strice intalnirea! Daca ai programat o seara romantica cu iubitul tau, inchide-ti telefonul. Arata-i ca el este cel mai important. Sa nu mai vorbim de alte evenimente importante din viata voastra!

Ai grija la limbaj in locurile publice.

Daca esti iesita cu fetele intr-un local si vorbesti cu iubitul tau la telefon, nu folosi frazele si alinturile pe care le folosesti, atunci cand sunteti doar voi doi.

Ai grija de unde suni. Daca esti intr-o baie  si ii telefonezi prietenului tau, acesta s-ar putea sa auda toate sunetele ciudate din acel loc.

Nu iti manifesta afectiunea intr-un mod excesiv prin mesaje.

Prea multe emoticonuri de iubire pot fi enervante. Sa  nu mai vorbim ca te va considera o disperata.

Ai baut cam mult si te gandesti sa il suni. Este o idee extrem de proasta! Da-i telefonul prietenei tale pentru a evita o situatie jenanta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

I-ai trimis doua mesaje si nu ti-a raspuns.

Nu mai insista! Probabil e ocupat. Cu siguranta iti va raspunde cand se elibereaza.

Niciodata, dar niciodata sa nu te desparti de cineva prin intermediul telefonului! Este cel mai urat lucru posibil. Fa-ti curaj si spune-i in fata ce ai de spus.

 

 

 

 

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies